Hoe Verwijder Dubbele Foto’s Mac?

Fotoproductie kan gebeuren wanneer u regelmatig een back-up van uw foto’s maakt of zelfs tijdens het importeren van foto’s uit de iPhoto-bibliotheek. Deze dubbele foto’s nemen veel opslagruimte in beslag op uw Mac-systeem. Soms herkent de gebruiker niet eens dat er veel kopieën van dezelfde afbeelding zijn, tenzij ze de afbeeldingenmap openen.

In sommige gevallen zijn de afbeeldingen verspreid over zoveel maplocaties dat het moeilijk wordt om ze bij te houden. Het kan haalbaar zijn om een paar dubbele of vergelijkbare afbeeldingen handmatig op Mac te verwijderen. Maar wat als er veel dubbele foto’s zijn die moeten worden verwijderd?

Je hebt software of een app naar verwijder dubbele foto’s mac. Lees dit artikel tot het einde om te weten hoe u dubbele foto’s op Mac kunt verwijderen en duplicaten in de toekomst kunt voorkomen.

Hoe verwijder dubbele foto’s Mac?

De meest effectieve en snelle manier om dubbele foto’s op Mac te verwijderen, is met behulp van software voor het verwijderen van dubbele foto’s. Dit helpt u veel tijd te besparen in vergelijking met het handmatig een voor een verwijderen van dubbele foto’s. Remo Duplicate Photos Remover is een geweldige app die algemeen wordt beoordeeld en de voorkeur heeft van Mac-gebruikers. De Mac dubbele fotozoeker-applicatie helpt bij het verwijderen van kopieën of vergelijkbare afbeeldingen van je Mac met verrassend gemak.

Waarom deze software gebruiken om dubbele foto’s op Mac te verwijderen?

Remo Duplicate Photos Remover voor Mac is de eenvoudigste maar robuuste software die handig kan zijn om dubbele afbeeldingen te verwijderen. Zelfs een beginnende computergebruiker kan door het proces van glijden verwijder dubbele foto’s Mac zonder u zorgen te hoeven maken over het verwijderen van de originele foto’s. Zelfs als u tweemaal met uw camera op een afbeelding hebt geklikt, maakt de vergelijkbare optie van de software het mogelijk om vergelijkbare afbeeldingen te verwijderen. Soortgelijke afbeeldingen worden gemaakt tijdens bewerkingen, burst-modus, enz. U kunt de bestanden indien nodig gemakkelijk verwijderen.

Lees de kenmerken en functionaliteiten om te weten waarom deze software de veiligste is als het gaat om het verwijderen van dubbele foto’s van Mac.

Functies van Remo Duplicate Photo Remover Mac

  • Scant en scheidt de dubbele foto’s in exacte of vergelijkbare kolommen
  • Dubbele foto’s worden in sets weergegeven, zodat u de gewenste behoudt en de rest verwijdert
  • De originele foto wordt niet verwijderd, zelfs niet als u onbedoeld de hele set selecteert om te verwijderen
  • Werkt op de nieuwste Mac-bestandssystemen zoals APFS, HFS, HFS + en ExFAT
  • Werkt op de nieuwste Mac-besturingssystemen zoals Catalina, Mojave, El Capitan, High Sierra, Maverics, Yosemite, etc.

De gebruikersbeoordeling:review of the users who have downloaded remo duplicate photos remover

Koop nu om de gebruikersinterface van de software te ervaren en een onbeperkt aantal dubbele foto’s te verwijderen.

Stappen voor dubbele foto’s verwijderen Mac Software gebruiken

Download, installeer en start Remo Duplicate Photos Removes op uw Mac-systeem. Volg onderstaande stappen en de dubbele foto’s worden binnen de kortste keren verwijderd.

Stap 1: Klik op Select Folders and Start Scan vanaf het hoofdscherm.main screen of the software. click on select folder and start scan

Stap 2: Selecteer de Pictures map samen met uw Mac-volume en druk op Scan.click on pictures and volumes and hit on scan to remove duplicate photos

Notitie: Controleer de Scan for Similar Photos als u andere onnodige foto’s wilt verwijderen die uw opslagruimte hebben opgebruikt.

Stap 3: Zodra de scan is voltooid, worden foto’s weergegeven in Exact en Similar kolom zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.Once the scan is done, your duplicate photos will be displayed in "exact" and "similar" tabs

Stap 4: Controleer de fotosets dienovereenkomstig en klik op Voltooien om het proces voor het verwijderen van dubbele foto’s te starten.click on finish to remove duplicate pictures from your Mac

Zoals te zien is in de bovenstaande afbeelding, toont de software ook de hoeveelheid geheugen die wordt gewist. Als u vragen heeft over de software, neem dan gerust contact op met het technische ondersteuningsteam van Remo.

Hoe Verwijder Dubbele Foto’s Mac? was last modified: juli 2nd, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*