Hoe Verwijder Dubbele Fotos Mac

4 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Dubbele foto's op Mac zijn het resultaat van regelmatige back-ups van uw bestanden of foto's uit de iPhoto-bibliotheek. Deze dubbele foto's verbruiken veel opslagruimte en maken uw schijf onoverzichtelijk. Soms herken je misschien niet eens dat er veel exemplaren van dezelfde afbeelding op je Mac-systeem staan, tenzij je ze niet opent. In sommige gevallen zijn de afbeeldingen verspreid over zoveel mappen dat het moeilijk wordt om ze bij te houden.

De ultieme oplossing voor dit probleem is om dubbele foto's op Mac te verwijderen. Maar het handmatig verwijderen van dubbele foto's is niet haalbaar. Echter, met de hulp van een dubbele foto's verwijderen hulpmiddel voor Mac, u kunt gemakkelijk alle duplicaten of soortgelijke foto's verwijderen.

In dit artikel vindt u de eenvoudigste manier om dubbele foto's op Mac te verwijderen met behulp van de Remo-tool. Leer ook tips om duplicaten in de toekomst te voorkomen.

Dubbele Foto's Verwijderen Mac

De meest effectieve en snelle manier om dubbele foto's van iPhotos op Mac te verwijderen, is door dubbele fotoverwijderingssoftware te gebruiken. Op deze manier kunt u veel tijd besparen in vergelijking met het handmatig één voor één verwijderen van dubbele foto's op het Mac-systeem.

Remo dubbele foto's remover is een van de meeste voorkeurstools om dubbele foto's verwijderen door Mac-gebruikers. De Mac-toepassing voor het zoeken naar dubbele foto's helpt bij het moeiteloos verwijderen van kopieën of soortgelijke afbeeldingen van uw systeem. Koop nu om de gebruikersinterface van de software te ervaren en een onbeperkt aantal dubbele foto's te verwijderen.

Stappen voor dubbele foto's verwijderen Mac software gebruiken

Download, installeer en start Remo Duplicate Photos Removes op uw Mac-systeem. Volg onderstaande stappen en de dubbele foto's worden binnen de kortste keren verwijderd.

Stap 1: Klik op Select Folders and Start Scan vanaf het hoofdscherm.

main screen of the software. click on select folder and start scan

Stap 2: Selecteer de Pictures map samen met uw Mac-volume en druk op Scan.

click on pictures and volumes and hit on scan to remove duplicate photos

Notitie: Controleer de Scan for Similar Photos als u andere onnodige foto's wilt verwijderen die uw opslagruimte hebben opgebruikt.

Stap 3: Zodra de scan is voltooid, worden foto's weergegeven in Exact en Similar kolom zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Once the scan is done, your duplicate photos will be displayed in "exact" and "similar" tabs

Stap 4: Controleer de fotosets dienovereenkomstig en klik op Voltooien om het proces voor het verwijderen van dubbele foto's te starten.

click on finish to remove duplicate pictures from your Mac

Waarom deze Software Gebruiken om Dubbele Foto's op Mac te Verwijderen?

Remo Duplicate Photos Remover voor Mac is de eenvoudigste maar robuuste software die handig kan zijn om dubbele afbeeldingen te verwijderen. Zelfs een beginnende computergebruiker kan door het proces van glijden verwijder dubbele foto's Mac zonder u zorgen te hoeven maken over het verwijderen van de originele foto's. Zelfs als u tweemaal met uw camera op een afbeelding hebt geklikt, maakt de vergelijkbare optie van de software het mogelijk om vergelijkbare afbeeldingen te verwijderen. Soortgelijke afbeeldingen worden gemaakt tijdens bewerkingen, burst-modus, enz. U kunt de bestanden indien nodig gemakkelijk verwijderen.

Lees de kenmerken en functionaliteiten om te weten waarom deze software de veiligste is als het gaat om het verwijderen van dubbele foto's van Mac.

Functies van Remo duplicate photo remover Mac

  • Scant en scheidt de dubbele foto's in exacte of vergelijkbare kolommen
  • Dubbele foto's worden in sets weergegeven, zodat u de gewenste behoudt en de rest verwijdert
  • De originele foto wordt niet verwijderd, zelfs niet als u onbedoeld de hele set selecteert om te verwijderen
  • Werkt op de nieuwste Mac-bestandssystemen zoals APFS, HFS, HFS + en ExFAT
  • Werkt op de nieuwste Mac-besturingssystemen zoals Catalina, Mojave, El Capitan, High Sierra, Maverics, Yosemite, etc.
  • Remo is ook beschikbaar in Windows om verwijder duplicaten van Windows.

De gebruikersbeoordeling:

review of the users who have downloaded remo duplicate photos remover

Zoals te zien is in de bovenstaande afbeelding, toont de software ook de hoeveelheid geheugen die wordt gewist. Als u vragen heeft over de software, neem dan gerust contact op met het technische ondersteuningsteam van Remo.

About the Author: Remo Software