Onleesbare SD Kaart PC Telefoon Reparatie

SD-kaart is een niet-vluchtig apparaat voor gegevensopslag dat wordt gebruikt om gegevens op te slaan, zoals foto’s, video’s, audio, tekstdocumenten, enz. SD-kaart wordt gebruikt in veel digitale apparaten zoals mobiele telefoons, DSLR’s, camera’s, camcorders, enz. geheugen uitbreiden.

Maar wat als uw SD-kaart niet leest op telefoon of computer? In dergelijke gevallen kunt u zich angstig voelen en perplex staan met veel vragen zoals hoe onleesbare sd kaart pc telefoon reparatie? Hoe gegevens te herstellen van onleesbare SD-kaart op pc of telefoon? enz.

Vergeet niet dat een onleesbare SD-kaart uw mediabestanden kan wijzigen als u deze probeert op te lossen met behulp van onbetrouwbare methoden. Wanneer uw micro / SD-kaart niet kan worden gelezen op pc of mobiele telefoon, wordt voorgesteld om gegevens van onleesbare SD-kaarten te herstellen voordat u deze repareert of repareert. Het repareren van een onleesbare micro SD-kaart kan leiden tot permanent gegevensverlies.

Maar u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw gegevens die zijn opgeslagen op de SD-kaart niet worden gelezen op de computer of telefoon. Voordat dit artikel een samenvatting geeft van hoe te repareren dat een SD-kaart niet leest op telefoon en computer? Kijk maar eens hoe bestanden van een onleesbare SD-kaart te terughalen in slechts enkele stappen met Remo Photo Recovery tool direct.

Remo SD-kaartherstelsoftware is een compatibele tool voor alle nieuwste versies van zowel Windows- als Mac-besturingssystemen. Deze tool helpt je niet alleen verwijderde of verloren videobestanden terughalen, foto’s, audio- en tekstbestanden van onleesbare SD-kaart, maar herstelt ook gegevens van geformatteerde en beschadigde SD-kaart, CF-kaart, XD-kaart, geheugenkaart, pen drive, externe harde schijf, enz.

Remo Hersteltool is een speciaal ontworpen tool met geavanceerde Deep-scanalgoritmen die onleesbare en niet-detecteerbare SD-kaarten sector per sector grondig scant om afbeeldingen, video’s, audio, documenten, etc. in slechts een paar klikken te herstellen. Download deze software nu !!!

free-download-for-win free-download-for-mac

Stappen om gegevens te herstellen van onleesbare SD-kaart:

 1. Download en installeer Remo SD-kaart herstel software
 2. Sluit uw onleesbare SD-kaart aan op uw systeem
 3. Start dit SD-kaartherstelprogramma en selecteer onleesbaar SD-kaartstation om gegevensbestanden te herstellen
 4. Selecteer Bestanden herstellen in het hoofdscherm
 5. Klik vervolgens op Scannen om foto’s, video’s, audiobestanden, enz. Van uw onleesbare SD-kaart te herstellen
 6. Nu kunt u een voorbeeld van herstelde foto’s en video’s bekijken door erop te dubbelklikken
 7. Klik op de optie Opslaan om alle herstelde gegevensbestanden op uw geselecteerde locatie op te slaan

3 Verschillende methoden om te bevestigen dat de SD-kaart niet op de computer leest:

Nadat u de gegevens van een onleesbare of beschadigde SD-kaart hebt hersteld met behulp van Remo Photo herstelprogramma, is de volgende stap om onleesbare sd kaart pc telefoon repareren. Hier volgen de verschillende methoden om onleesbare SD-kaartproblemen op de computer op te lossen:

Methode 1: Hoe onleesbare SD-kaart in Explorer te repareren?

 • Klik in Explorer met de rechtermuisknop op de SD-kaart die het probleem ondervindt en klik op de optie Formatteren
 • Nu moet u het bestandssysteem, het volumelabel opgeven, de optie Snel formatteren selecteren en op de knop Start klikken
 • Hierna krijgt u een bericht dat u formatteert dat alle gegevens op de schijf worden gewist. Maar omdat u al bestanden van de SD-kaart hebt hersteld, kunt u op OK klikken en doorgaan met het formatteren.
 • Wanneer u een bevestigingsbericht ontvangt waarin staat dat het formaat is voltooid, kunt u op OK klikken

Methode 2: Hoe onleesbare SD-kaartfout te herstellen met behulp van de opdrachtprompt in Windows 10?

 1. Sluit uw onleesbare SD-kaart aan op uw computer en typ cmd in het startmenu van Windows
 2. Open de opdrachtprompt met beheerdersrechten.Command Prompt with administrative permission
 3. Typ Chkdsk f: /rchkdsk built-in function

NotitieVervang F door de stationsletter van uw onleesbare SD-kaart

 1. druk op Enter
 2. Volg het proces en wacht tot de verificatie is voltooid om de onleesbare SD-kaartbestandssysteemfout te herstellen.

Methode 3: Hoe repareer je onleesbare SD-kaarten die geen media weergeven in Schijfbeheer?

 1. Sluit de onleesbare SD-kaart aan op uw computer met Geen media in Schijfbeheer
 2. Klik met de rechtermuisknop op Deze computer of op dit pc-pictogram
 3. Selecteer Beheren en klik vervolgens op Apparaatbeheerfix unreadable SD card that does not show media in Disk management.
 4. Onder Schijfstations vindt u uw beschadigde of onleesbare SD-kaart
 5. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Stuurprogramma bijwerkenUpdate driver to fix unreadable SD card error
 6. Kiezen Search automatically for updated driver softwareen wacht tot het proces volledig eindigtSearch automatically for updated driver software to fix unreadable SD card error
 7. Start vervolgens uw computer opnieuw op om uw onleesbare SD-kaart opnieuw te gebruiken en geen media weer te geven in Schijfbeheer

Hoe onleesbare Micro SD-kaarten te repareren, kan niet telefonisch worden gelezen:

Micro SD-kaarten worden gebruikt in Android-telefoons om de interne opslagruimte uit te breiden. Dus als de Micro SD-kaart niet telefonisch kan worden gelezen, maakt u zich zorgen omdat er veel belangrijke gegevensbestanden op zijn opgeslagen. Maak je geen zorgen, probeer de oplossingen uit de volgende situaties om het probleem op te lossen.

Micro SD-kaartchip is vuil:

Als er stofdeeltjes op de SD-kaartchip zitten, kan de SD-kaart soms niet door de telefoon worden gelezen. Je moet dus controleren of het metalen gedeelte zwart is of dat er een plekje op zit. Als u iets vindt, moet u het met een katoenen doek reinigen en in de SD-kaartsleuf van uw mobiele telefoon plaatsen.

Geperst slot:

Het ontwerp van de Micro SD-kaartsleuf is meestal delicaat voor sommige ultradunne mobiele telefoons. Dus deze sleuf wordt ingedrukt als de dikte van de batterij de vereisten overtreft. In deze situatie kunt u de batterij vervangen en de sleuf opnieuw vormgeven om te verhelpen dat de SD-kaart niet leest wat het probleem met de telefoon is.

SD-kaart niet correct geformatteerd:

Het formatteren van de SD-kaart op de telefoon is niet hetzelfde als het formatteren op uw pc. Een bepaald bestandssysteem, bijvoorbeeld FAT32, wordt niet gelezen op een smartphone met een FAT16-bestandssysteem. Daarom moet u een onleesbare SD-kaart opnieuw formatteren naar FAT16 vanuit FAT32 en vice versa.

U kunt gebruik maken van Remo SD-kaart herstel tool om gegevens te herstellen van geformatteerde en corrupte SD-kaarten. Deze tool zal video’s herstellen van corrupte SD-kaart, fotobestanden, muziekbestanden en andere gegevens met gemak.

Notitie:

 1. Als u een onleesbare SD-kaart formatteert of opnieuw formatteert, worden alle gegevens in de SD-kaart gewist. U moet dus een back-up maken voordat u de onleesbare SD-kaart formatteert of opnieuw formatteert.
 2. Soms, wanneer de geheugenkaartsleuf van uw mobiele telefoon is gebroken, kan de SD-kaart niet worden gelezen. In dergelijke gevallen moet u onleesbare sd kaart pc telefoon reparatie.
Onleesbare SD Kaart PC Telefoon Reparatie was last modified: January 14th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*