Hoe Problemen met Outlook Synchronisatie Repareren?

8 minutes read

Heeft u synchronisatieproblemen in Outlook? Bezorgd waarom uw Outlook geen nieuwe e-mails toont? Dit kan verschillende redenen hebben, die u in dit artikel zult vinden. Hoogstwaarschijnlijk kan dit probleem in Outlook optreden als gevolg van een probleem met het OST- of PST-bestand dat gemakkelijk kan worden opgelost met behulp van PST-reparatiesoftware – Remo Reparatie voor Outlook PST.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Synchronisatie is een ingebouwd proces in Microsoft Outlook dat regelmatig plaatsvindt wanneer de PST-bestanden of het OST-bestand worden bijgewerkt. Dat is als en wanneer de Outlook e-mails verzendt en ontvangt of een andere map wordt bijgewerkt, tegelijkertijd wordt de Exchange Server zelfs bijgewerkt over deze wijzigingen. Als u bijvoorbeeld een e-mail bewerkt, verwijdert, verzendt of ontvangt in Microsoft Outlook, worden de wijzigingen ook bijgewerkt op de Microsoft Exchange-server.

Waarom Synchroniseert Mijn Outlook Mail Niet?

Synchronisatiefouten komen vaak voor bij veel Outlook-gebruikers. Soms kan dit proces worden onderbroken en kan uw Outlook e-mails mogelijk niet synchroniseren.

Soms kan dit proces worden repareren outlook sync fouten e-mails mogelijk niet synchroniseren. Afhankelijk van de instellingen van uw e-mailaccount, de hoeveelheid Outlook-gegevens en verschillende andere redenen, kan het synchronisatieproces worden gestopt vanwege een groot OST bestand.

In zo'n geval kunt u in Outlook geen e-mails ontvangen en verzenden vanuit uw Outlook-profiel. U moet het probleem op zijn vroegst oplossen om verdere schade te voorkomen. Volg dus de stappen in de onderstaande sectie en weet hoe u het probleem met e-mailsynchronisatie in Outlook kunt oplossen. Voordat u echter probeert te repareren, converteert u het OST-bestand naar PST met OST naar PST converter tool en maak een back-up van de Outlook-gegevens.

Controleer de volgende punten voordat u doorgaat met de oplossingen:

 1. Controleer of je inbox vol is
 2. Controleer uw map met ongewenste e-mail
 3. Controleer je inboxinstellingen en verwijder onnodige filters
 4. Log uit en log in op uw Outlook
 5. Verhoog uw limiet voor het verzenden en ontvangen van berichten
5 Manieren om repareren synchronisatie outlook fouten
Controleer of uw OST-bestand is gesynchroniseerd of niet
Profielinstellingen wijzigen om Outlook te synchroniseren
Synchroniseer Outlook-mappen opnieuw naar probleem met e-mailsynchronisatie
Leeg de "Sync Issues \ Local failures" Map
Repareer uw OST- of PST-bestand om Outlook Email Sync-probleem te repareren
download now

Snelle oplossing:
Als u Outlook-synchronisatieproblemen ondervindt vanwege een beschadigd of beschadigd PST-bestand en u uw kostbare Outlook-gegevens wilt herstellen, raden we u aan om uw Outlook-gegevensbestand te repareren met Remo Repair Outlook. Download Remo Repair Outlook om problemen met uw repareren outlook sync fouten.

Waarom synchroniseert mijn Outlook niet?

 1. Vanwege onjuiste netwerkverbinding
 2. Defecte IMAP/POP3-instellingen
 3. Beschadigd PST-bestand
 4. Synchronisatieproblemen tussen offline wijzigingen in PST-bestand

Om een van de bovengenoemde redenen als uw Outlook niet synchroniseert, maakt u gebruik van de onderstaande oplossingen.

Hoe Controleren of OST Bestand is Gesynchroniseerd of niet?

Voordat u probeert de outlook synchronisatie problemen, moet u controleren of het synchronisatieprobleem tussen uw Microsoft Exchange Server (MES) -postbus en het OST-bestand (offline map) ligt. Volg de onderstaande hoe repareren outlook fouten sync wordt gesynchroniseerd of niet:

Als je het niet weet, alle Imap accounts in Outlook wordt gesynchroniseerd met de online server

Stap 1: Open Outlook en klik met de rechtermuisknop op een van de mappen in je Inbox, Verzonden items, Concepten, etc.

Stap 2: Selecteer Properties en klik op Synchronization tabblad en zoek naar Statistieken voor deze map

Stap 3: Controleer nu de statistieken van de Last Synchronized data.

Als de statistieken niet recent zijn, volg dan de methoden voor probleemoplossing Outlook OST-bestand is niet toegankelijk om de synchronisatiefout te herstellen.

Wijzig Profielinstellingen om Outlook te Synchroniseren

Als het aantal items in de servermap sectie bevat (is hetzelfde als) met dat in de map Offline, worden uw Outlook-mappen correct gesynchroniseerd. Als het aantal items in beide secties verschilt, moet u de profielinstellingen controleren. Volg hiervoor deze stappen:

 • Open Outlook -> File tabblad en selecteer Account Settings
open outlook and go to account settings
 • Klik in Accountinstellingen op Data Files
 • Controleer nu of de Mailbox – account name standaard is ingesteld of niet. Als dit niet het geval is, maak het dan als standaard.
 • Klik na voltooiing op de Email tab -> Mailbox – accountnaam, en klik op Change
 • Zorg ervoor dat het vak naast Use Cached Exchange Mode is geselecteerd en klik vervolgens op OK
 • Om alle wijzigingen op te slaan, klikt u op Close en verlaat het venster Accountinstellingen
 • Outlook sluiten en opnieuw openen
 • Als u merkt dat uw Outlook-profiel corrupt is, moet u wellicht: Outlook Profiel Repareren.

Notitie: Als u geconfronteerd wordt met een fouten tijdens offline werken in Outlook, lees dit informatieve artikel.

Synchroniseer Outlook Mappen opnieuw met het E-Mailsynchronisatieprobleem

Het opnieuw synchroniseren van uw Outlook-mappen kan deze fout snel oplossen. Volg de gegeven stappen om te weten hoe u Hoe Reparatie kan Microsoft Outlook niet Starten Fout 2.

Stap 1: Klik op Tools tabblad en selecteer Options.

Stap 2: In de Options dialoogvenster, klik op de Mail Setup tabblad.

Stap 3: Controleer de Send immediately when connected vak in de Send / Receive sectie.

Stap 4: Klik op Send/ Receive tabblad en selecteer Perform an automatic Send / Receive when existing.

Stap 5: Klik op de Close knop om het venster te verlaten en dan OK.

Deze methode lost het e-mailsynchronisatieprobleem van Outlook snel op.

Hoe Schakel Ik Outlook Mappen Synchronisatie Uit Repareren Fouten?

Als u de Outlook-mappen helemaal niet kunt synchroniseren, probeer dan de Sync Issues \ Local Failures folder in uw Outlook. Mogelijk kunt u deze map niet zien, tenzij u deze als zichtbaar instelt. Volg de onderstaande stappen om deze map zichtbaar te maken.

Stap 1: Klik op de Folder List pictogram dat zich in de linkerbenedenhoek van uw Outlook bevindt.

Stap 2: Onder de All Outlook Items tabblad, zoek naar de Sync Issues map.

Stap 3: Druk op de "+" knop en vouw het uit om de drie submappen te zien namelijk Conflicts, Local Failures and Server Failures.

Stap 4: Leeg de Sync Issues map door alle berichten te selecteren en ze te verwijderen en exit Outlook als je klaar bent.

Reparatie OST Bestand om Outlook Email Sync Probleem Repareren

Als hiermee het probleem niet wordt opgelost, is uw OST-bestand mogelijk beschadigd. Om dit op te lossen, moet u een nieuw OST-bestand maken en proberen alle mappen opnieuw te synchroniseren. Hiervoor moet u eerst het oude OST-bestand hernoemen, een nieuw maken en vervolgens het nieuwe PST-bestand synchroniseren met de Microsoft Exchange Server-mailbox. Hierdoor worden uw synchronisatieproblemen met Outlook opgelost. Hiermee worden Outlook 2013-synchronisatieproblemen, synchronisatieproblemen in Outlook 2016, 2010 en eerdere versies opgelost.

Software om repareren outlook fouten sync maakt, is het synchronisatieprobleem mogelijk opgelost, maar verliest u uw volledige OST-gegevens. Probeer in plaats daarvan uw corrupte OST-bestand te repareren.

Download het om uw corrupte OST-bestand te herstellen Remo Reparatie Outlook PST tool en start het. Specificeer de locatie van het corrupte OST-bestand en dat is alles, de tool voert het volledige reparatieproces uit en geeft u een gezond OST-bestand, met intacte gegevens. Wanneer u klaar bent, werkt uw Outlook correct zonder enige Outlook-synchronisatiefout.

download now

Ook verbreekt uw server soms onverwacht de verbinding en ontvangt u een foutmelding zoals “Outlook Error Number: 0×800ccc0f". Dit kan over het algemeen gebeuren tijdens het verzenden / ontvangen van een e-mail. Op zo'n moment onthoud dat Outlook fout 0x800ccc0f repareren is makkelijk.

About the Author: Remo Software