Synchroniseer Spotify met iPod

5 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Zelfs vandaag de dag blijven Apple iPods de meest geprefereerde stand-alone muziekapparaten en ze zijn er in verschillende modellen, zoals iPod Touch, iPod Nano, iPod Classic en iPod Shuffle. Afhankelijk van het model kan muziek worden gestreamd of offline worden geopend. Spotify komt pas op de tweede plaats na Apple Music als streamingdienst op iPods. Gebruikers hebben gemeld dat het synchroniseren van hun Spotify-muzieknummers met verschillende iPod-modellen zoals iPod Nano en iPod Touch een groeiende zorg is.Synchronisatie instellingen windows 10

Feitelijk kunnen Spotify Free-gebruikers alleen muziek streamen met een internetverbinding en kunnen ze niet offline naar nummers luisteren. Terwijl Premium-gebruikers Spotify-nummers kunnen downloaden en er offline naar kunnen luisteren, op iOS- of Android-apparaten met de Spotify-app.Uw instellingen synchroniseren.

Hoe zet synchroniseer Spotify op mijn iPod?

Notitie: De onderstaande stappen zijn compatibel met verschillende iPod-modellen zoals iPod Nano, iPod Classic en iPod Touch en zijn alleen van toepassing op premium gebruikers.Hoe synchroniseer ik mijn instellingen in Windows 10?

U kunt de onderstaande stappen volgen om synchroniseer Spotify met iPod:

Stap 1: Download Spotify-applicatie op uw systeem en Launch het.

Spotify-applicatie samen met App Store en Google Play Store is ook compatibel met de nieuwste versie van Windows en MacOS

Notitie: Sluit iTunes op uw computer voordat u de Spotify-toepassing opent, aangezien beide toepassingen conflicteren.

Stap 2: Verbind uw iPod met uw pc met behulp van een verlichtingskabel.

Notitie: De eerste keer dat u Spotify op uw iPod aansluit, verschijnt er een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd uw iPod te wissen en te synchroniseren met Spotify.

Stap 3: Selecteer Erase iPod and sync with Spotify optie die in het Spotify-venster verschijnt.

Notitie: Zodra Spotify uw iPod heeft gewist, verschijnen er twee opties:

  • Synchroniseer alle muziek met deze iPod:

Met deze optie kunt u alle bestaande muziek op uw iPod synchroniseren.

  • Kies handmatig een afspeellijst om te synchroniseren:

Met deze optie kunt u handmatig kiezen uit de lijst met afspeellijsten die aanwezig zijn in de Spotify-applicatie.

Stap 4: Selecteer de juiste optie en klik op het OK knop. Uw iPod begint nu met het synchronisatieproces.

Stap 5: Zodra de synchronisatie is voltooid, kunt u uw iPod veilig uit het systeem verwijderen.

Als je Spotify Premium niet wilt installeren of gebruiken, kun je iTunes rechtstreeks gebruiken om de benodigde muziek aan te schaffen of een Apple Music-abonnement gebruiken om muziek in de app te downloaden en offline af te spelen. Lokale nummers kunnen rechtstreeks naar de iPod worden verplaatst als ze al op uw computer staan met behulp van het iTunes-programma.

Kun je Spotify downloaden op een iPod Nano?

Helaas kunt u de Spotify mobiele applicatie niet installeren op de iPod Nano. Alleen iPod Touch heeft die optie waarbij men moeiteloos de mobiele applicatie vanuit de winkel kan installeren en naar lokale nummers kan luisteren. Er moet echter worden opgemerkt dat de Spotify-applicatie niet compatibel is met de eerste generatie iPod Touch.Wat is uw instellingen Hoe Spotify Music met iPod te synchroniseren (alle iPod-modellen)

Mocht u problemen ondervinden met betrekking tot het synchroniseren, bevriezen, enz. Van de iPod, dan repareren synchronisatie problemen met iPod om uw favoriete Spotify-nummers zonder enige beperking af te spelen.Sync instellen Windows 10

Snel Notitie: Maak gebruik van een betrouwbare iPod recovery software als u op zoek bent naar muziek bestanden terughalen van dode iPod in een paar klikken.

Notitie: De iPod Nano kan nummers die zijn gedownload van de Spotify-applicatie niet herkennen of afspelen, aangezien ze de bestandsindeling .ogg hebben en DRM-beveiligd zijn. iPod Nano ondersteunt alleen mp3-, M4A- of WAV-formaten. Als u Spotify-nummers op de iPod Nano wilt afspelen, moet u nummers van Spotify downloaden in een van de bovengenoemde indelingen. Dit is waar een Spotify Music Converter in beeld komt, die de mogelijkheid heeft om Spotify-nummers en afspeellijsten te downloaden in MP3-, M4A- of WAV-indeling. Met de applicatie kunt u echter alleen nummers downloaden als u een premium-lid bent.

Spotify Music Converters kunnen ook werken als audioconverters. Je kan ook audio bestanden terughalen die tot uw oude verzameling behoorden als u ze onlangs bent kwijtgeraakt in plaats van genoegen te nemen met een converter. Spotify Music Converters zijn tools van derden en het wordt aanbevolen dat de gebruiker de authenticiteit verifieert voordat hij een van de applicaties probeert.

About the Author: Remo Software