Mac

Van iPhoto naar Foto's App: Een Gids te Importeren iPhoto-bibliotheek

5 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Apple trok de gordijnen dicht in de strijd om de beperkingen met iPhoto in OS X, met de lancering van de Foto's-app als update. Met deze Foto's-app kun je op een geheel nieuwe manier met je foto's omgaan! Met verbeteringen in functies en functionaliteit is het bewerken en delen van foto's nog nooit zo leuk geweest.Hoe iphoto bibliotheek importeren in foto's
Hoewel het qua functionaliteit vergelijkbaar is met iOS 8, heeft Apple ervoor gezorgd dat iPhone-gebruikers zich op hun gemak voelen bij de nieuwe app en dat de overgang van iPhoto & Aperture naar de Foto's-app soepel en gemakkelijk verloopt.
Het is zeker dat er op dit moment veel vragen in je hoofd rondhangen over deze app. In dit artikel zullen we proberen enkele van de vragen van de lezer te beantwoorden en ook een handleiding voor het importeren van iPhoto naar Foto's voor OS X.Importeren iphoto bibliotheek in foto's.

Dus, wat is dit Foto's App hoe dan ook?

Foto's voor Mac is ontworpen om uw steeds groter wordende fotobibliotheek overzichtelijk en toegankelijk te maken. Men heeft altijd en overal toegang tot hun volledige verzameling vanaf iOS-apparaten, Mac en zelfs Windows-computers. Als je een selfie, slow-motionvideo of snapshot op je iPhone maakt, wordt deze ook automatisch toegevoegd aan iCloud-fotobibliotheek. En verschijnt op je Mac, alle iOS-apparaten, je pc en ook op iCloud.com. Omdat het op al uw Apple-apparaten op dezelfde manier is georganiseerd, zal het niet moeilijk zijn om door uw bibliotheek te navigeren. Niet alleen dat, elke bewerking die u op uw Mac uitvoert, de wijzigingen worden weergegeven op uw iPad, iPhone en iCloud.com en vice versa.iPhoto overzetten naar foto's

Hoe iPhoto naar foto's voor OS X te importeren?

Als u uw OS hebt geüpgraded naar OS X Yosemite 10.10.3 of een latere versie, wordt uw iPhoto automatisch bijgewerkt naar Photos for Mac als standaardfunctie. Je hele bibliotheek, inclusief foto's, video's, albums, projecten en nog veel meer, wordt automatisch weergegeven wanneer je deze de eerste keer na de upgrade opent.iPhoto import naar foto's voor OS X

Meer dan één bibliotheek importeren?

Als u uw besturingssysteem hebt geüpgraded naar OS X Yosemite 10.10.3 of een latere versie, wordt uw iPhoto automatisch bijgewerkt naar Foto's voor Mac, een standaardfunctie. Uw hele bibliotheek, inclusief foto's, video's, albums, projecten en nog veel meer, wordt automatisch weergegeven wanneer u deze na de upgrade voor het eerst opent.Foto's importeren van iphoto naar foto's.

Eén fotobibliotheek handmatig uit meerdere bibliotheken importeren

  1. Foto's afsluiten
  2. Open Foto's terwijl u de Option-toets ingedrukt houdt
  3. Klik op de bibliotheek die u wilt importeren en klik vervolgens op Bibliotheek kiezen

Als de bibliotheek die u wilt importeren niet in de lijst staat, klikt u op Andere bibliotheek en navigeert u naar de gewenste bibliotheek en klikt u op Openen. Degene die u selecteert, wordt gesynchroniseerd met iCloud.

Hoe zit het met Aperture en iPhoto na het upgraden?

U kunt uw iPhoto- en Aperture-bibliotheken nog steeds gebruiken door ze te upgraden naar een aparte Foto's-bibliotheek. Na het upgraden naar de Foto's-app, wanneer je de Aperture- of iPhoto-bibliotheek voor de eerste keer opent, wordt gevraagd of je je bibliotheek in Foto's of daar zelf wilt openen.iPhoto importeren naar foto's.

Het is nog niet gedaan. Er is Een vangst

Welnu, door uw foto's te synchroniseren met de iCloud-fotobibliotheek zijn uw foto's en video's overal en altijd toegankelijk op alle iOS-apparaten, Mac en pc, er is ook een nadeel. Aan dit gemak hangt een prijskaartje. Het is gegarandeerd dat u betaalt voor een iCloud-opslagplan. U krijgt slechts 5 GB gratis opslagruimte, wat zelfs met de kleinste bibliotheken snel de limiet zal overtreffen. Voor 2 GB opslag betaal je 99 cent en gaat tot $ 19,99 voor 1 TB per maand!

Kans dat u uw hele iPhoto- of Aperture-bibliotheken kwijtraakt tijdens het upgraden

Er is een grote kans dat u uw dierbare foto's en video's kwijtraakt tijdens het upgraden naar de Foto's-app. Het is heel eenvoudig en gebruikelijk om een back-up van bestanden en mappen te maken voordat een upgrade wordt uitgevoerd, maar veel gebruikers negeren dat deel gewoon of herinneren het zich niet. In het geval van gegevensverlies als gevolg van een upgrade, is het gebruik van mediaherstelsoftware voor Mac de beste en enige oplossing. De software heeft de capaciteit om ontbrekende, verwijderde of verloren foto's en video's te herstellen. En wat nog meer? De software herstelt de herstelde foto's en video's in hun oorspronkelijke formaat.

About the Author: Remo Software