Verwijderde Video Terughalen SD Kaart

5 minutes read
Gravatar Remo Software
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Video's zijn de beste manier om belangrijke gebeurtenissen in het leven vast te leggen en van die herinneringen te genieten. Het is onmogelijk om terug te gaan naar die tijden en die gebeurtenissen vast te leggen als de video's op je SD-kaart ontbreken. Je zou video's van de SD-kaart kunnen zijn kwijtgeraakt als gevolg van onbedoelde verwijdering, beschadiging van de SD-kaart, het formatteren van de SD-kaart, virusinfectie, enz. Maar je hebt nog steeds een goede kans om ze terug te halen door de herstellen verwijderde video van SD kaart. Volg het artikel om meer te weten te komen over hoe de video's op de SD-kaart kunnen worden hersteld.

Kan Ik Verwijderde Video Terughalen SD Kaart?

Ja dat kan verwijderde video terughalen SD kaart. Het lastigste deel van het herstellen van een SD-kaart is dat, wanneer u video's van de SD-kaart verwijdert, hetzij op de computer of op andere apparaten zoals een camera of smartphone, de video's niet naar de Prullenbak of Prullenbak worden verplaatst.

Maar u moet weten dat deze verloren fotos of video's blijven op de SD-kaart staan totdat ze worden overschreven met nieuwe gegevens. En het overschrijven gebeurt als u de SD-kaart blijft gebruiken na videoverlies. Dit is een cruciale factor die beslist of u succesvol kunt zijn video bestanden terughalen van een SD-kaart.

Zonder een betrouwbaar extern hulpmiddel is het vrij moeilijk om de video's te herstellen die eenmaal van de SD-kaart zijn verloren. Remo Photo Recovery Software met meer dan 10 miljoen downloads is een gerenommeerde tool verwijderde video's herstel van geheugenkaart.

Kies Remo Foto Herstel Software Om Herstellen Verwijderde Video Van SD Kaart

Aangezien de details van de opgeslagen video's en hun locatie op de SD-kaarten niet langer beschikbaar zijn op de geheugenkaart, zijn er geen andere manieren om de gegevens handmatig te lokaliseren en te openen. Remo Foto Herstel Software kan echter gemakkelijk toegang krijgen tot de verloren videobestanden op de SD-kaart en deze herstellen.

Geïntegreerd met diepe scantechnologie, scant deze krachtige tool elke sector van de schijf om verwijderde video's te herstellen zonder ze te beschadigen. Door gebruik te maken van de Preview-functie, kunt u de video's ook bekijken nadat u deze hebt hersteld.

Naast het herstellen van verwijderde video's, kunt u de tool ook gebruiken om verloren video terughalen na beschadiging van de SD kaart, formatteren van de SD-kaart, of zelfs tijdens de overdracht van gegevens naar de computer. De software is beschikbaar op zowel Windows- als macOS-platforms, waardoor deze zeer effectief is verwijderde video terughalen mac en Windows-computers.

Hoe kan ik verwijderde video terughalen SD kaart?

Om verwijderde video's op een SD-kaart te herstellen, downloadt en installeert u het Remo foto herstel software op jouw computer. sluit de SD-kaart aan op de computer en volg de onderstaande instructies naar verwijderde video's herstel van geheugenkaart.

Stap 1: Download en installeer Remo Recover op uw computer en sluit uw SD-kaart erop aan.

select the drive to recover deleted video

Stap 2: Selecteer in het hoofdscherm uw SD-kaartstation van waaruit u de videobestanden wilt herstellen.

Stap 3: Klik op de Scan optie om het scanproces te starten.

scan to recover deleted video files

Notitie: Zodra de Quick scan is voltooid, kunt u klikken op de Dynamic Recovery View. En selecteer de verloren videobestanden die u wilt herstellen en klik op de Recover optie om ze terug op de gewenste locatie op te slaan.

save the recovered video files

Voordelen van het gebruik van Remo Recover

  • Afgezien van SD-kaarten is de tool in staat video terughalen van pen drives, externe en interne harde schijven.
  • U kunt video's van alle formaten herstellen, zoals MP4-, AVI-, MOV- en zelfs video's in RAW-formaat die zijn gemaakt met verschillende digitale camera's.
  • Gebruik de tool om foto's en video's herstellen die zijn verwijderd van de GoPro-camera en andere digitale camera's zoals Sony, Nikon, Panasonic, Canon en diverse andere cameramerken
  • Erg handig om videobestanden op te halen van alle merken micro SD-kaarten zoals SanDisk, Kingston, Transcend, etc.

Conclusie:

Het is onmogelijk om dergelijke incidenten met gegevensverlies volledig te vermijden, maar het is zeker mogelijk om er goed op voorbereid te zijn. Maak er een gewoonte van om tijdig een back-up te maken van al uw foto's en video's, zodat u ze indien nodig kunt terugvinden.

U kunt uw interne / externe harde schijven of cloudopslag gebruiken, zoals Remo Backup, Google Drive, enz. Om een back-up te maken van uw belangrijke mediabestanden.

Ondanks uw beste inspanningen, installeert u Remo Recovery-software als u de video's nog steeds bent kwijtgeraakt en volgt u de instructies zoals hierboven vermeld voor een veilig en verwijderde video's herstel van geheugenkaart.

Gravatar Remo Software

About the Author: Remo Software