Verwijderde Foto’s Terughalen

Heeft u belangrijke foto’s verwijderd?

Het terughalen van verwijderde foto’s is niet langer een mythe! Hier is een artikel dat u helpt om gemakkelijk verwijderde foto’s van verschillende apparaten zoals Windows Computer, Mac OS, SD-kaart en digitale camera te herstellen.

Het is ontmoedigend om per ongeluk uw belangrijke foto’s te verwijderen terwijl u ongewenste snaps wist. Per ongeluk verwijderen kan vrij vaak gebeuren op elk apparaat van de Windows-computer, Mac-systeem, SD-kaart of digitale camera.

Ben je op zoek naar verwijderde foto’s herstellen?

Zo ja, blijf dan bij dit artikel om gemakkelijk verwijderde foto’s van de volgende apparaten veilig te herstellen.

1.       Herstel verwijderde foto’s van Windows

2.       Herstel verwijderde foto’s van Mac

3.       Herstel verwijderde foto’s van SD-kaart

4.       Herstel verwijderde foto’s van digitale camera

Hoe verwijderde foto’s van Windows te herstellen?

Er zijn veel manieren waarop uw afbeeldingen van uw Windows-computer kunnen worden verwijderd. Fotoverlies op Windows-computers kan te wijten zijn aan verschillende scenario’s zoals hieronder vermeld.

Herstel verwijderde foto’s uit de prullenbak

Heb je per ongeluk foto’s van je Windows-computer verwijderd?

Als u foto’s tijdelijk verwijdert in Windows 10, 8, 7 of een ander Windows-besturingssysteem, wordt er een kopie van de verwijderde foto’s in de prullenbak gemaakt.

Alle per ongeluk of tijdelijk verwijderde bestanden, inclusief onbewerkte afbeeldingen of foto’s kunnen gemakkelijk worden hersteld vanuit de Prullenbak in eenvoudige stappen.

Stappen om verwijderde foto’s uit de prullenbak te herstellen

 1. Open Prullenbak op uw Windows.
 2. Vind en Select de verwijderde foto’s die u uit de prullenbak wilt herstellen.
 3. Nu, Right-click selecteer de verwijderde foto’s en selecteer Restore optie om ze terug te herstellen op uw Windows-computer.

Na het herstellen van foto’s uit de Prullenbak, kunt u herstelde foto’s vinden op dezelfde schijf waar ze eerder bestonden.

Kunt u verwijderde afbeeldingen niet vinden of vinden in de Prullenbak van Windows? 

Dan kan dit de volgende redenen hebben:

 • Prullenbak legen of foto’s uit de prullenbak verwijderen:

Als u toevallig foto’s of een lege Prullenbak hebt verwijderd voordat u ze op een veilige locatie hebt hersteld, kan dit leiden tot het permanent verwijderen van foto’s, wat resulteert in geen kopie van verwijderde foto’s die zijn opgeslagen in de Prullenbak.

 • Foto’s verwijderd met Shift + Delete-toetsen:

Het verwijderen van foto’s met Shift + Delete-toetsen leidt tot permanente verwijdering van foto’s zonder een kopie ervan op de Prullenbak op te slaan.

How do I Recover Permanently deleted Pictures from my Windows computer?

Als u foto’s op een Windows-computer permanent hebt verwijderd, kunnen de volgende betrouwbare methoden ze voor u terughalen.

Herstel permanent verwijderde foto’s op Windows

Herstel verwijderde foto’s met behulp van back-up:

Het herstellen van verwijderde foto’s is eenvoudig als u regelmatig een back-up maakt van uw belangrijke foto’s. Het maken van een back-up helpt u niet alleen om permanent verwijderde foto’s te herstellen, maar bespaart u ook van verschillende scenario’s met gegevens of verlies van foto’s op Windows computer.

Als u geen back-up hebt gemaakt van al uw verwijderde foto’s. Ga vervolgens verder met de volgende methode om verwijderde foto’s te herstellen met behulp van de meest prominente software voor fotoherstel.

Herstel verwijderde foto’s met Remo Photo Recovery-tool

Gebruikmaken van Remo Foto Herstel-tool om veilig verwijderde foto’s van verschillende formaten JPEG, PNG, TIFF, GIF, BMP, PSD, etc. te herstellen, ongeacht het nee. foto’s die met slechts enkele klikken kunnen worden hersteld.

Remo Photo Recovery-software is een betrouwbare gebruikersvriendelijke tool om verwijderde foto’s, onbewerkte afbeeldingen, video’s, enz.Op Windows-computer te herstellen. Deze tool voor fotoherstel kan gemakkelijk meer dan 300 bestandsindelingen op verschillende apparaten herstellen, zoals een Windows-computer, externe harde schijf, geheugenkaart, enz.

download now

Stappen om verwijderde foto’s op Windows te herstellen met Remo Fotoherstel-tool

 1. Download en installeer Remo Photo Recovery toolop uw Windows-computer.
 2. Launch de tool en selecteer Recover PhotosRecover deleted photos from Windows computer
 3. Klik nu Scan knop om de software te laten beginnen met het herstellen van verwijderde foto’s van uw Windows.

Notitie: Nadat het scanproces is voltooid, kunt u de herstelde foto’s of bestanden bekijken in Data View en File Type View formaatrecovered deleted photos on Data view and File type view

 1. Selecteer de verwijderde foto’s die u wilt herstellen en klik op Save knop om ze te herstellen op een locatie naar keuze.

U kunt deze tool gebruiken om herstel verwijderde afbeeldingen van Windows 10, 8, 8.1, 7, enz. Deze tool voor fotoherstel biedt u een free preview van de verwijderde foto’s die moeten worden hersteld.

Hoe verwijderde foto’s van Mac te herstellen?

Het onbedoeld verwijderen van uw belangrijke foto’s op Mac kan frustrerend zijn!

Als je foto’s op een Mac-computer hebt verwijderd, zijn er veel manieren waarop je ze weer op Mac kunt krijgen.

Hieronder volgen de betrouwbare methoden die u kunnen helpen bij het herstellen van verwijderde foto’s op het Mac-besturingssysteem, waaronder macOS Catalina.

Herstel verwijderde foto’s uit de prullenbak van de Mac

 • Open Trash binop uw Mac-computer.
 • Locate de verwijderde foto’s die u wilt herstellen.
 • Tenslotte, Right-clickop de verwijderde foto’s die u hebt geselecteerd om te herstellen en klik op Put Back

Na het uitvoeren van de bovenstaande stappen worden al uw verwijderde foto’s hersteld van de Mac-prullenbak naar hun vorige locatie waarop ze op uw Mac stonden voordat ze werden verwijderd.

Herstel verwijderde foto’s van Time Machine Backup

Voordat u begint met het herstellen van verwijderde foto’s van Time Machine Backup, moet u ervoor zorgen dat uw Time Machine-back-upschijf is ingeschakeld en op uw Mac-computer is aangesloten.

 • Open een Finder-venster in de map waar de verwijderde foto’s zich eerder bevonden.
 • Klik op de Time Machine Backuppictogram op de menubalk
 • Selecteer de Enter Time Machine Backupkeuze
 • Nu kunt u de specifieke datum selecteren waarop u foto’s bent kwijtgeraakt of verwijderd, of u kunt elk uur, dagelijks of wekelijks teruggaan in de tijd om verwijderde foto’s te herstellen.
 • Selecteer de deleted photosje wilt terugkomen.
 • Klik Restore optie om verwijderde foto’s te herstellen.

Door de bovenstaande instructies te volgen, kunt u gemakkelijk verwijderde foto’s van Mac herstellen met behulp van Time Machine-back-up.

Opmerking: als u Time Machine Backup niet hebt ingesteld voordat u foto’s kwijtraakt of verwijdert, kan deze methode u niet helpen verwijderde foto’s te herstellen.

Heeft u geen Time Machine-back-up gepland voordat u foto’s verwijdert?

Gebruik Remo Recover Mac en herstel veilig verwijderde foto’s .; een gevorderde  Mac Foto Herstel-tool waarmee u uw Mac-computer eenvoudig met een paar klikken kunt scannen om verwijderde foto’s, video’s, onbewerkte afbeeldingen enz. gemakkelijk te herstellen. U kunt deze tool voor gegevensherstel ook gebruiken om verwijderde of verloren foto’s te herstellen van verschillende scenario’s voor gegevensverlies, zoals opmaak, foto’s verloren als gevolg van macOS-update, macOS herinstallatie, etc.

download now

Herstel verwijderde foto’s met Remo Recover Mac Tool

 • Download en installeer Remo Mac Photo Recovery Softwareom verwijderde foto’s op uw Mac-apparaat te herstellen.
 • Start deze Mac Photo Recovery-tool en selecteer Recover Photos
 • Klik Recover Deleted Photos recover deleted photos on Mac device
 • Selecteer nu de Mac drive of volume waarop u foto’s hebt verwijderd en klik op Next.
 • Selecteer het verwijderde fotobestandsformaat dat u van uw Mac wilt herstellen.
  (Als u niet zeker bent over het verwijderde fotobestandstype (zoals JPEG, PNG, etc.) dat u wilt herstellen, klik dan op Skip )
 • Nadat het scanproces is voltooid, selecteert u alle foto’s of foto’s die u wilt herstellen en klikt u op Save optie om ze te herstellen op een locatie naar keuze.recovered deleted photos on Mac device

Hoe verwijderde foto’s van SD-kaart te herstellen?

Hoewel SD-kaarten erg handig zijn als het gaat om het uitbreiden van de opslagruimte van een Android-smartphone, camera, enz., Maar het is ook vatbaar voor gegevensverlies vanwege de onzekerheden die ermee gepaard gaan.

Ongeacht hoe veilig je je SD-kaart bewaart. Foto’s van een SD-kaart kunnen op de een of andere manier worden verwijderd.

Verschillende scenario’s die leiden tot het verwijderen van foto’s van de SD-kaart:

 1. Foto’s verwijderd van SD-kaart vanwege onderbrekingen tijdens het overbrengen naar het andere apparaat.
 2. Als u de SD-kaart formatteert, worden al uw belangrijke foto’s verwijderd.
 3. Het per ongeluk verwijderen van foto’s van de SD-kaart is hetzelfde als het permanent verwijderen van bestanden, omdat deze bestanden niet in de Prullenbak terechtkomen.
 4. Foto’s verwijderd of verloren als gevolg van onjuist uitwerpen van de SD-kaart van uw Android-telefoon of een ander apparaat.

Herstel verwijderde foto’s van SD-kaart met behulp van Remo Recover

Remo Recover is een professionele SD-kaarthersteltool herstel verwijderde foto’s SD kaart. Deze SD-kaarthersteltool werkt met een gebruiksvriendelijke interface die u gemakkelijk helpt bij het herstellen van verwijderde foto’s, onbewerkte afbeeldingen, video’s, audio, tekstbestanden en verschillende andere documenten van de SD-kaart.

download now

Herstel verwijderde foto’s van SD-kaart met Remo SD-kaart herstelprogramma

 1. Download the RemoHerstelprogramma voor SD-kaart op uw computer en connect uw SD-kaart waarop u verwijderde foto’s wilt herstellen.
 2. Start deze tool en selecteer Herstellen Photos Recover deleted photos on SD card
 3. Selecteer in het hoofdscherm de SD cardschijf waarop u foto’s hebt verwijderd en klik op de optie Scannen.
 4. Nadat het scanproces is voltooid, kunt u dat doen preview de herstelde verwijderde foto’s van de SD-kaart gratis.scanning to recover deleted pphotos from SD card
 5. Selecteer ten slotte en klik op Save knop om verwijderde foto’s op uw bestemmingslocatie te herstellen.

Remo SD-kaart Hersteltool wordt geleverd met zelfverklarende stappen om beginnende gebruikers te helpen om verwijderde foto’s van verschillende fotoverwijdering of verlies situaties gemakkelijk te herstellen.

Hoe verwijderde foto’s terughalen van digitale camera of camcorder?

Heb je afbeeldingen van je GoPro-, Canon-, Nikon- of Sony-camera verwijderd?

Zo ja, ga dan verder naar het onderstaande gedeelte om verwijderde foto’s probleemloos te herstellen.

Oorzaken van het verwijderen of verliezen van foto’s op digitale camera

 • Verwijderde foto’s door op de verwijderoptie te klikken tijdens het verifiëren van foto’s vanwege de gevoelige aanraking.
 • Onbedoeld foto’s verwijderd tijdens het verwijderen van ongewenste foto’s.
 • Verloren of verwijderde foto’s tijdens het overbrengen naar de computer.
 • Een geformatteerde geheugenkaart van digitale camera zoals SDXC, SDHC, etc.
 • Foto’s zijn verwijderd of verloren tijdens het vastleggen wanneer de batterij van de camera leeg is.

Plaats de geheugenkaart op de juiste manier

In sommige gevallen is het mogelijk dat uw foto’s worden verwijderd of ontbreken op uw digitale camera. Het eerste dat u in die tijd moet doen, is controleren of de geheugenkaart in de camera correct is geplaatst of niet.

Als je je foto’s nog steeds niet kunt vinden nadat je de geheugenkaart hebt aangepast, ga dan verder met de volgende methode.

Remo Tool voor het herstellen van foto’s van digitale camera’s kan worden gebruikt om gemakkelijk foto’s te herstellen die zijn verwijderd van verschillende camera’s zoals Nikon, Canon, Fujifilm, Sony, GoPro, Kodak, etc. onder een van de bovengenoemde scenario’s. Download de tool nu!

download now

Herstel verwijderde foto’s van digitale camera

Download en start Remo Recover software op uw computer en sluit uw camera / camcorder / geheugenkaart aan op uw computer waarop u foto’s hebt verwijderd. Selecteer Recover Photos optie en kies de Camera or Memory card drive waarvan u wilt verwijderde foto’s terughalen en klik Scan knop. Nadat het scanproces is voltooid, kunt u een voorbeeld van de herstelde verwijderde foto’s bekijken. Selecteer ten slotte de verwijderde foto’s en druk op Save knop om ze te herstellen op een locatie naar keuze.

Notitie: Gebruik een adapter om uw geheugenkaart waarop u foto’s hebt verwijderd op uw computer aan te sluiten.

7 Handige tips om te voorkomen dat foto’s van uw apparaten worden verwijderd:

 1. Maak altijd regelmatig een back-up van je foto’s. Back-up kan u helpen bij het herstellen van foto’s in verschillende scenario’s voor gegevensverlies, zoals opmaak, corruptie, plotselinge onderbrekingen, enz.
 2. Zorg ervoor dat u uw belangrijke foto’s niet verwijdert zonder enige back-up.
 3. Vermijd het gebruik van Shift + Delete-toetsen, het verwijdert permanent uw foto’s. Dus als u niet zeker bent over het belang of toekomstig gebruik van de foto’s, moet u voorkomen dat u deze foto’s permanent verwijdert.
 4. Foto’s verwijderen van uw SD-kaart of digitale camera is hetzelfde als het permanent verwijderen van foto’s. Vermijd dus altijd het verwijderen van een foto als u een kopie niet ergens anders heeft opgeslagen.
 5. Stop met het gebruik van het apparaat zodra je foto’s hebt verwijderd. Op deze manier kunt u voorkomen dat gegevens worden overschreven, wat de kans op verwijderde fotoherstel verkleint.
 6. Verbind uw SD-kaart niet met apparaten die niet zijn beschermd door antivirus. Dit kan uw SD-kaart onleesbaar of corrupt maken. Met de hulp van Remo Recover-tool kunt u echter ook herstellen foto van onleesbare sdkaart in slechts een paar stappen.
 7. Vermijd abrupt verwijderen van de SD-kaart om verlies van foto’s als gevolg van corruptie te voorkomen.
Verwijderde Foto’s Terughalen was last modified: July 1st, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*