Hoe Kan Ik Definitief Verwijderde Video Bestanden Terughalen?

5 minuten lezen

Uw zoektocht naar het herstellen van verwijderde video's van uw camera, telefoon of computer stopt hier. In dit artikel zie je de makkelijkste manier om video's terughalen die verloren of verwijderd zijn. Dit alles in slechts 3 klikken met een professionele videoherstelsoftware Remo Recover. Wacht niet langer, download nu om aan de slag te gaan met videoherstel.

Written by
 
Updated on
oktober 31, 2023

Laten we het duidelijk maken voordat we beginnen: 

De methoden die in dit artikel worden genoemd, kunnen u helpen bij het uitvoeren van verwijderde video terughalen om video's terug te krijgen van digitale camera's, SD-kaarten, Windows en Mac-computers. Maak je geen zorgen, ongeacht de apparaten die je gebruikt, je kunt je videobestanden hier herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Herstel Je Een Verwijderde Video?

recover deleted videos

Er zijn meerdere manieren om video te repareren. Het hangt af van hoe het gegevensverlies is gebeurd. De volgende uitleg helpt u erachter te komen hoe u videoherstel kunt uitvoeren volgens uw scenario.

 • Beschadigd Video Bestand Herstellen: Als je per ongeluk video's hebt verwijderd, is de eerste plaats om je verwijderde video's te vinden Prullenbak of Mac Trash. Als u echter de Prullenbak of Prullenbak hebt geleegd, wat betekent dat u permanent videobestanden hebt verwijderd, kunt u: ga directhere.
 • Verloren Video Herstel: Er zijn zoveel manieren waarop u uw video's kunt verliezen, of het nu gaat om een virusaanval, beschadiging van de harde schijf of partitieverlies. De manier om beschadigd videobestand te herstellen blijft eenvoudig, namelijk om gebruik te maken van a software voor videoherstel.

Kun Je Verwijderde Video's Terughalen?

Onderstaande methoden helpen Hoe kun je verwijderde video's terug? Als je permanent video's van je computer hebt verwijderd, zullen de volgende methoden je helpen om de permanent verwijderde bestanden gemakkelijk te herstellen.

Verwijderde Video Terughalen

De snelste manier om verwijderde video terughalen, is door de Prullenbak of Mac-prullenbak te herstellen. Naar per ongeluk verwijderde video’s terughalen uit de prullenbak volg onderstaande stappen:

 • Open Recycle Bin
 • Selecteer de verwijderde videobestanden die u wilt herstellen

 • Klik op Restore

Met de methodes kun je video per ongeluk terughalen uit de Prullenbak. Als je video's permanent van je computer hebt verwijderd, kun je de permanent verwijderde videobestanden gemakkelijk terugkrijgen met de volgende methoden.

Hoe Kun Je Verwijderde Video's Terug?

Om definitief verwijderde videobestanden terug te halen van uw computer, moet u gebruik maken van videoherstelsoftware die u kunt helpen om verwijderde of verloren videobestanden in een mum van tijd terug te krijgen. Om gegevensherstel uit te voeren, raden we u aan om Remo Recover te gebruiken, de beste software voor gegevensherstel voor gegevensverlies.

Remo Recover, met zijn geavanceerde scanengine en eenvoudige gebruikersinterface, kan u helpen verwijderde of verloren gegevens terug te krijgen van complexe scenario’s voor gegevensverlies. Met een voorbeeldfunctie aan uw zijde om het videoherstelproces te verifiëren, kunt u de tool beoordelen. Download en probeer de tool gratis om te zien of je je video’s terug kunt krijgen.

free-download-for-win free-download-for-mac

video recovery infographic

Stappen Om Permanent Verwijderde Video's Van Windows Te Herstellen Met Remo Recover:

Om videobestandherstel van verloren video's uit te voeren met Remo Recover, moet u Remo Recover op uw computer downloaden en installeren.

 • Launch Remo Recover, en selecteer het station waarvan u video's wilt herstellen.

recover deleted videos

 • Nadat u de schijf hebt gekozen, klikt u opScan om het scanproces te starten. De tool voert eerst dubbele scan uit Quick Scan en komt tegelijkertijd binnen Deep Scan om gegevens per sector op te halen.

deleted video recovery

 • Terwijl het scanproces plaatsvindt, zal de tool de herstelde gegevens weergeven in Dynamic Recovery View. Vanaf hier kun je de herstelde video's bekijken onder Deleted Files tabblad omdat je verwijderde video's van Windows wilt herstellen. Als je verloren video's wilt herstellen, kijk dan onder Lost and Found Files tab.

deleted video recovery software for windows

 • U kunt ook klikken op Preview om een voorbeeld te bekijken en de herstelde videobestanden te verifiëren en ze tegelijkertijd te herstellen terwijl de scan nog bezig is.

recover deleted videos

 • Om een bepaald videobestand te vinden waarnaar u op zoek bent, gebruikt u de Advanced Filter om de video voor u te vinden. Je kunt gewoon toevoegen File Name, File Type of Modified Date om de video snel op te halen.

 • Als u tevreden bent met het herstelproces, klikt u op Saveom de herstelde videobestanden op te slaan.

Bonustip: Video's die worden hersteld na ernstig gegevensverlies, zijn meestal vatbaar voor corruptie.Als u een niet-afspeelbaar videobestand heeft, raadpleegt u hier om dit te weten hoe reparatie corrupte video's met behulp van een beproefd en vertrouwd video reparatie software.

Hoe Videobestanden op Mac Herstellen?

Om videobestanden op Mac te herstellen, moet u Remo Recover Mac of downloaden en installeren Remo Mac foto herstel software.

Volg onderstaande stappen:

 • Lancering de tool, klik op Recover Photos (die ook video's herstelt)

click on recover photos

 • Kies tussen verwijderde foto's terughalen en Recover Lost Photos en klik op next knop
 • Selecteer het station waarvan u video's van uw Mac wilt herstellen en klik op next 
 • Selecteer nu de bestandstypen die u wilt selecteren, u kunt hier de videobestanden selecteren en op klikken next om het scanproces te starten.

select file types you want to recover

 • Na voltooiing van het scanproces, kunt u een voorbeeld van de herstelde videobestanden bekijken en of u tevreden bent save de video's op uw computer.

Hoe Video's op Android-Smartphones te Herstellen

In tegenstelling tot computers is het herstellen van verwijderde of verloren video's van smartphones een hectisch proces. U kunt echter videobestanden van Android herstellen vanuit de prullenbakmap. Hier nemen we Samsung-smartphones als voorbeeld en laten we zien hoe u verwijderde video's van een Android-smartphone kunt herstellen:

 • Open de Gallery Application en ga naar Albums
 • Als u naar beneden scrolt, ziet u een map met de naam Trash bin map
 • Open de map Prullenbak en druk lang op het videobestand dat u wilt herstellen en klik op Restore optie

Op deze manier kunt u eenvoudig per ongeluk verwijderde video's van een Android-smartphone herstellen. Als je video permanent hebt verwijderd, kun je back-upopslag in de cloud zoals Google Foto's gebruiken om video's te herstellen. Als u geen back-up van het videobestand hebt, kunt u Android-software voor gegevensherstel gebruiken om uw videobestand te herstellen.

Conclusie: 

Je kunt video's herstellen vanuit de Prullenbak of Mac Trash als ze niet permanent zijn verwijderd. Om video's te herstellen die verloren zijn gegaan of permanent zijn verwijderd van Windows, Mac en Andriod, hebt u een betrouwbare app voor het herstellen van verwijderde video's nodig, zoals Remo Recover.

Scroll naar boven