Hoe kan Ik Beschadigde Bestanden USB Stick Herstellen?

Wist u?

Als u een corrupte USB-drive hebt met uw kostbare gegevens erin, kan deze eenvoudig worden gerepareerd met CMD en vervolgens kunt u in een mum van tijd beschadigde bestanden USB stick herstellen met behulp van Remo USB-schijfherstelsoftware. De tool kan u helpen USB stick beschadigde bestanden herstellen, flash drives, pen drives en zelfs harde schijven. Download en beschadigde bestanden herstellen USB nu.

free-download-for-win free-download-for-mac

In dit Artikel
Beschadigde bestanden USB stick herstellen door bestandssysteemfouten te herstellen
Beschadigde bestanden herstellen USB met behulp van CMD
De beste manier om gegevens te herstellen van een beschadigde USB-stick

USB-flashstations zijn opslagapparaten die algemeen bekend staan als pen-drives. Ze staan bekend om hun draagbaarheid en de mogelijkheid om grote hoeveelheden gegevens op te slaan. Vanwege zijn draagbare eigenschappen is het gemakkelijk om gegevens van het ene apparaat naar het andere over te dragen. Dat gezegd hebbende, USB-drives zijn vanwege deze zelfde eigenschap kwetsbaar voor corruptie.

Zodra het pen-station is beschadigd, worden bestanden ontoegankelijk op het pen-station, zodat u geen idee heeft hoe kan ik beschadigde bestanden USB stick herstellen.

Wat veroorzaakt dat uw flash-drive beschadigd raakt?

 • Abrupt pen drive uitwerpen van uw laptop of pc zonder gebruik van “Safely remove option”
 • Plotseling afsluiten van het systeem of onderbrekingen tijdens het overbrengen van gegevens van de flashdrive naar een ander opslagapparaat of omgekeerd
 • Malware of beschadigde bestanden op de pen drive maken de gegevens ontoegankelijk
 • Firmwareproblemen op een pen drive of storingen in het besturingssysteem kunnen ook leiden tot gegevensbeschadiging of gegevensverlies

Kunt u een Beschadigde USB Stick Repareren en Gegevens Herstellen?

Ja, u kunt USB stick repareren en de gegevens gemakkelijk herstellen. Windows-computers hebben veel gratis methoden die u kunnen helpen de USB te repareren zonder gegevens te verliezen. Lees het volgende gedeelte om te weten hoe u een corrupte flashdrive kunt repareren zonder gegevens te verliezen.

Notitie: Voordat u een van deze methoden probeert, moet u ervoor zorgen dat uw apparaatstuurprogramma’s up-to-date zijn en probeert u de flashdrive aan te sluiten op verschillende poorten of computers om de corruptie op de USB-drive te bevestigen.

Hoe Beschadigde Bestanden Herstellen USB?

Er kunnen twee soorten resoluties worden bedacht om bestanden van een beschadigde pen drive te herstellen of om de beschadigde USB bestanden herstellen om toegang te krijgen tot de bestanden. Ten eerste door de corruptie in de flashdrive te herstellen om weer toegang tot gegevens te krijgen, ten tweede door te gebruiken software om gegevens van beschadigde usb stick halen. Hieronder vindt u methoden om een beschadigde pen drive te repareren en gegevens ervan te herstellen.

Let op: gratis methoden en snelle oplossingen dragen altijd een risicofactor in zich, omdat één enkele fout de situatie kan verergeren en permanent gegevens kan verliezen.

 • Open de flashdrive door de USB-drive in Apparaatbeheer in te schakelen
 • Beschadigde bestanden USB stick herstellen door fouten in het bestandssysteem te herstellen
 • Beschadigde bestanden herstellen USB met behulp van de opdrachtprompt
 • Corrupte USB stick herstellen met behulp van Remo herstellen

Open de flashdrive door de USB-drive in Apparaatbeheer in te schakelen:

Soms kunnen Flash-drives automatisch worden uitgeschakeld vanwege fouten in de installatie van het stuurprogramma. Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot de flashdrive en de aanwezige gegevens terug te krijgen.

 • Open Control Panel, ga naar Hardware and Sound en klik op Device manager
 • Vouw het Disk Drives lijst
 • Dubbelklik op uw USB-station en klik op Enable device
 • Klik Next en afwerking

Beschadigde bestanden USB stick herstellen door fouten in het bestandssysteem te herstellen:

Het bestandssysteem op USB-drive helpt bij het organiseren van gegevens en onderhoudt een map waarnaar wordt verwezen voor elke gegevenstransactie. Eventuele fouten in de bestandssystemen leiden ook tot beschadigde flashstations en gegevensverlies. Hier leest u hoe u fouten in bestandssystemen in pen-drives op Windows 10 kunt oplossen.

 • Ga naar This PC en klik met de rechtermuisknop op de ontoegankelijke pen drive en selecteer Properties
 • Klik op de Tools en selecteer Check now optie
 • Controleer beide Automatically fix file system errors en Scan for and attempt recovery of bad sectors dozen
 • Klik op Start en het scanproces begint. Wacht tot het proces is voltooid en klik op Close

Notitie: Als uw systeem op een eerdere versie van Windows draait, zoals Windows XP, Windows Vista, Windows 7, enz. Volg deze stappen om uw bestandssysteemfouten van de USB-schijf op te lossen.

 • Ga naar My Computer en klik met de rechtermuisknop op de ontoegankelijke pen drive en selecteer Properties
 • Klik op de Tools en selecteer Rebuild
 • Nadat het scanproces is gestart, wacht u totdat de scan is voltooid en klikt u op Close
 • Werp uw pen drive uit met Safely Remove Option en sluit het vervolgens opnieuw aan.

Als u wordt gevraagd om uw beschadigde USB te formatteren, formatteer dan niet. Weet in plaats daarvan hoe u een beschadigde flashdrive kunt repareren zonder te formatteren met gratis methoden gegeven in het gemarkeerde informatieve artikel.

Beschadigde bestanden herstellen USB door te gebruiken Command Prompt:

Command Prompt kan een snelle maar effectieve oplossing zijn om beschadigde USB stick herstellen. Volg deze stappen zorgvuldig om fouten te herstellen en USB stick beschadigde bestanden herstellen.

 • Plaats uw pen drive in de computer en druk op Windows knop op het toetsenbord
 • In de Type here to search vak, type cmd en klik op de Command Prompt app
 • Typ of kopieer en plak in het opdrachtvenster chkdsk G: /f. Vervangen G: met uw USB-stationsletter,
 • Zodra het proces is voltooid, werpt u uw pen drive uit met Safely Remove Option en sluit het opnieuw aan.

Notitie: De mogelijkheid om gegevens te herstellen van een beschadigde flashdrive met behulp van chkdsk is heel minder. De kans op beschadiging van de bestanden is ook groot als u niet weet wat u doet. Schakel naar Remo herstellen om de gegevens van een beschadigde flashdrive te herstellen met dit zelfverklarend hulpmiddel.

Is er een effectieve methode om uw beschadigde flashdrive te herstellen?

Ja, u kunt bestanden effectief USB stick bestanden terughalen met behulp van professionele USB-herstelsoftware. Over professionele USB-herstelsoftware gesproken, wat is de beste USB-hersteltool om een beschadigde flashdrive te herstellen?

Gebouwd met een uniek algoritme dat bestanden van beschadigde pen-drive kan herkennen en herstellen, Remo herstellen is de veiligste beschadigde USB-hersteltool. De tool onderscheidt zich van de rest door zijn zelfverklarende interface die u door het herstelproces leidt, zelfs als u niet zo technisch bent of goed bent in gadgets.

free-download-for-win free-download-for-mac

Dus waar wacht je op? Snel downloaden Remo Recover voor harde schijven nu om corrupte USB stick herstellen effectief.

Hoe kan Ik Beschadigde Bestanden USB Stick Herstellen met Behulp van Software?

 • Download, installeer en start Remo USB data recovery tool
 • Kiezen Recover Partitions en klik op uw beschadigde USB-schijfmain screen of the software to recover data from corrupted pen drive
 • Klik op Scan en het proces om gegevens van een beschadigde flashdrive te herstellen, start
 • Als u alleen specifieke belangrijke gegevensbestanden van uw beschadigde pen-drive wilt herstellen, klik dan op Deep Scan
 • Zodra de scan is voltooid, kunt u Preview uw herstelde bestanden van beschadigde USB om de kwaliteit te zienpreview of recovered data from corrupted flash drive

De tijdsduur voor het scanproces is afhankelijk van de hoeveelheid gegevens op uw pen-drive.

Notitie: Als uw herstelde videobestanden beschadigd zijn, gebruik dan Remo Video Repair-software. Deze software kan reparatie herstelde videobestanden en biedt een gratis voorbeeld om de kwaliteit van het videoreparatieproces te evalueren.

Hoe kan Ik Beschadigde Bestanden USB Stick Herstellen? was last modified: september 15th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*