Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Geen Opstartschijf Gedetecteerd of de Schijf is Defect Fout Reparatie

De computer controleert de harde schijf of het SSD-station op opstartinformatie wanneer deze opstart. Het werkt op basis van de ontvangen informatie om het besturingssysteem op te starten. Maar als de computer geen besturingssysteem of geldige opstartinformatie op de harde schijf / SSD kan vinden, krijgt u een foutmelding met de melding – Er is geen opstartschijf gedetecteerd of de schijf is defect.Geen opstartschijf gedetecteerd schijf defect.

Hoe deze foutmelding op te lossen? Wij vertellen het je. Lees verder voor de oplossingen om dit probleem op te lossen:

Fix 1: Controleer of de harde schijf of SSD goed is aangesloten

Als de verbinding tussen de harde schijf / SSD en de computer niet goed is, kan het systeem er geen toegang toe krijgen om opstartinformatie te ontvangen. Dit resulteert in de foutmelding. Open dus de behuizing van de computer, koppel de schijf los van het systeem, reinig alle aansluitingen en poorten en sluit de schijf opnieuw aan op het systeem. Zorg ervoor dat de aansluitingen goed vast zitten. Start nu de computer op en kijk of het probleem bestaat.Geen opstartschijf gedetecteerd.

Fix 2: kijk of de schijf defect is

Deze fout kan hoogstwaarschijnlijk te wijten zijn aan een defecte SSD of harde schijf, omdat de fout aangeeft dat de opstartschijf defect is. Om dit te controleren, sluit u de schijf aan op een andere reeds opgestarte computer en kijkt u of u toegang hebt tot de inhoud.Er is geen opstartschijf gedetecteerd.

Fix 3: schone installatie van Windows

Als de bovenstaande methoden niet werken, betekent dit dat de opstartschijf van de computer niet defect is, maar dat het besturingssysteem of de opstartinformatie die op de opstartschijf stond, kan worden gewist. Als dit het geval is, is de beste oplossing om Windows helemaal opnieuw te installeren. Wees echter voorzichtig dat een schone installatie van Windows leidt tot gegevensverlies.

Als u gegevens bent kwijtgeraakt na een schone installatie, kunt u deze Windows Recovery-tool gebruiken om uw bestanden te herstellen. Het helpt om gegevens ophalen van niet-detecteerbare harde schijf, ontoegankelijke schijf, geformatteerde schijf, enzovoort. Niet alleen dat, zelfs bestanden van beschadigde, beschadigde of opnieuw geformatteerde partities kunnen gemakkelijk worden hersteld. Het ondersteunt ook RAID-gegevensherstel, bestandsherstel na herpartitionering, RAW-schijfherstel, enzovoort.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie