Herstellen Gegevens Van Verwijderde Partitie

7 minutes read

Vraagt u zich af hoe u gegevens van een verwijderde partitie kunt herstellen? Hier zijn twee mogelijke manieren die u kunt gebruiken om gegevens te herstellen van een partitie die verloren of verwijderd is met behulp van CMD of u kunt partitieherstelsoftware zoals Remo Recover gebruiken.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Een partitie is een logische sectie op uw harde schijf die meestal wordt gemaakt om optimaal gebruik te maken van het opslagapparaat. Elke schade aan die partitie of het per ongeluk verwijderen van die partitie kan erg vervelend zijn, wat kan leiden tot ernstig gegevensverlies. U vraagt zich nu vast af: Hoe gegevens herstellen van geformatteerde verwijderde partitie? Kan de verloren partitie worden hersteld?

Omdat het herstellen van bestanden van een verloren partitie een vrij gecompliceerde taak is, hebt u een professionele tool voor gegevensherstel nodig om de gegevens van een verwijderde partitie te herstellen. Remo Partitie Herstel Tool is zo'n professionele tool voor gegevensherstel die gegevens kan herstellen van verwijderde en verloren partities van de interne harde schijf van een systeem, evenals de externe harde schijf, pen drive, USB-flashstation, geheugenkaart en andere populaire massaopslagmedia. Remo Partition Recovery-tool is handig wanneer u per ongeluk een partitie op uw opslagstation hebt verwijderd of een partitie bent kwijtgeraakt door corruptie, formattering, enz. Samen met deze hersteltool is een handmatige methode die de CMD-optie hoe gegevens herstellen verwijderde partitie ook uitgelegd in dit artikel. Lees verder om te weten hoe u dit moet doen..!

Hoe Herstel ik een Verwijderde of Verloren Partitie?

Zoals vermeld in de volgende secties, zijn er veel manieren waarop u gegevens van verwijderde of verloren partities kunt herstellen. Een van de gemakkelijkste en volledig geautomatiseerde methoden om herstellen gegevens van verwijderde partitie is om gebruik te maken van betrouwbare partitieherstelsoftware.

Per ongeluk verwijderde of verloren partitie in Windows 10? Gegevensverlies is een ernstig probleem dat met speciale zorg moet worden behandeld. Als u op zoek bent naar een volledig geautomatiseerde methode die zorgt voor veilig herstel van gegevens van verwijderde partities, maak dan kennis met Remo Partition Recovery Tool.

free-download-for-win


Voordat je de probeert Remo partitie herstel software, er is een volledig gratis handmatige methode die u kan helpen om de verwijderde partitie te herstellen.

Het is echter raadzaam om u bewust te zijn van de risico's die verbonden zijn aan het gebruik van de handmatige methode die aan het einde van de volgende paragraaf wordt genoemd.

Hoe Verwijderde Partitie Herstellen met CMD?

Opdrachtprompt of opdrachtregelinterpreter is erg complex om te gebruiken, vooral voor beginnende computergebruikers. Een paar commando's wanneer ze worden uitgevoerd, kunnen u ook helpen om verwijderde partitie herstellen van externe harde schijf. Volg de onderstaande stappen om het verwijderen van een partitie ongedaan te maken:

 • Type msc en klik op schijfbeheer
 • Disk Management venster wordt geopend met een lijst van alle logische stations inclusief de verwijderde partitie als niet-toegewezen ruimte
screen shot of disk management

 • Noteer nu de grootte van de weergegeven niet-toegewezen ruimte
 • Type in de zoekbalk cmd en klik met de rechtermuisknop op command prompt en selecteer Run as Administratoroptie
 • Type diskpart en druk op Enter
 • Voer de volgende opdrachten in volgorde in en druk op Enter

list disk

select disk x waarbij x verwijst naar de schijf waar de verwijderde partitie bestaat

list volume

select volume y waarbij y verwijst naar het aantal verloren partities

assign letter=z waarbij z de stationsletter is die is toegewezen aan de herstellende partitie

screenshot of performing diskpart to recover data from deleted partition

 • Afsluiten en Restart het systeem om te zien of Diskpart maakt het verwijderen van de partitie ongedaan.

Risico's achter het gebruik van CMD om verwijderde of verloren partities te herstellen:

De bovengenoemde methode zal u zeker helpen om gegevens herstellen van geformatteerde verwijderde partitie, maar er zijn risico's om de gegevens permanent te verliezen en de harde schijf te beschadigen met cmd.

Ja, elke onjuiste invoer van de bovengenoemde opdrachten leidt niet alleen tot gegevensverlies, maar kan ook ernstige schade aan de harde schijf/het besturingssysteem veroorzaken.

Met behulp van de onderstaande methode kunt u echter zelfs verloren gegevens van partitie herstellen die verloren of verwijderd zijn na het opschonen van DiskPart.

Is er een Veilige Manier om een Verwijderde Partitie te Herstellen?

Hoewel partitieherstel benaderen ingewikkeld en riskant klinkt, is het gebruik van vertrouwde partitieherstelsoftware de enige manier om de verloren partitie Windows 7/8/10 zorgvuldig te herstellen.

Remo Recover is een veilige en vertrouwde partitieherstel programma die hoe gegevens herstellen verwijderde partitie terug kan krijgen. De tool is gebouwd met een geavanceerde scan-engine die uw harde schijf grondig scant en verloren partities herstelt. Download en probeer de software nu gratis.

free-download-for-win

Hoe Verwijderde Partitie Gegevens Terughalen?

Download en Install Remo harde schijf gegevensherstel software op uw computer en volg de onderstaande stappen:

 • Start de software, selecteer de schijf met de verwijderde partitie en klik op Scan

Notitie: Als u uw partitie of schijf niet kunt detecteren, gebruik dan de Can’t find the drive optie

Start recovering data from deleted partition

 • Na voltooiing van het scanproces geeft de tool de herstelde gegevens weer onder Lost Partition U kunt een voorbeeld van de herstelde gegevens bekijken om het slagingspercentage van het herstel te controleren

 • Selecteer nu de bestanden die u wilt herstellen en klik op de Recover knop om de gegevens op de gewenste locatie op te slaan

Belangrijke opmerking: als u problemen ondervindt bij het herstellen van niet-geformatteerde partities, kunt u deze handleiding raadplegen om gegevens van een niet-geformatteerde partitie te herstellen

Voordelen van Remo partitie herstel tool:

 • Zorgt voor snel geformatteerde partitie herstel
 • De tool Ontworpen om meer dan 300 bestandstypen te herstellen die verloren zijn gegaan in partitie
 • Op maat gemaakt om ontbrekende partitie te herstellen Windows 7, 10, 8 en eerdere versies
 • Bestandssystemen zoals ExFAT, NTFS, FAT16 en FAT32 kunnen eenvoudig worden hersteld met behulp van Remo Recover
 • Vergemakkelijkt een voorbeeld van herstelde gegevens zodat gebruikers de software kunnen beoordelen
 • Beschikbaar op de nieuwste Windows 10 en Mac OS zoals Catalina, El Capitan, Mojave, Sierra en andere versies

Conclusie:

Partitioneren of harde schijf opnieuw partitioneren wordt altijd gedaan in het belang van een optimaal gebruik van het opslagapparaat. Gegevensverlies wordt onvermijdelijk wanneer u onvoorbereid bent en verder gaat met het partitioneren.

Voortaan beantwoorden de bovengenoemde secties van dit artikel alle mogelijke vragen van een gebruiker die probeert om herstellen gegevens van verwijderde partitie.

Deel het artikel en geef uw waardevolle gedachten over Remo Partition Recovery Tool. Word lid van onze community met meer dan een miljoen tevreden gebruikers.

About the Author: Remo Software