Hoe Verwijderde Foto's En Video's Op GoPro Camera Te Herstellen ?

4 minuten lezen

Als u per ongeluk uw bestanden van uw GoPro-camera's hebt verwijderd, kunt u zich erg verdrietig voelen. U wilt uw dierbare foto's en video's die uw herinneringen vastleggen niet kwijtraken. In dit artikel leert u hoe u GoPro-bestanden kunt herstellen met krachtige GoPro-herstelsoftware - Remo Photo Recovery Software. Remo kan u helpen uw verwijderde of verloren bestanden van elk GoPro-model in een paar stappen te herstellen. Download Remo nu en start het GoPro-herstelproces.

Written by
 
Updated on
november 2, 2023

GoPro is een van de beste actiecamera's die momenteel verkrijgbaar is. Hobbyisten, professionele stuntmannen, sportliefhebbers en nog veel meer geven de voorkeur aan een GoPro boven elke andere actiecamera. Naast het vastleggen en produceren van video's, biedt GoPro ook een uitzonderlijke mediabeheerservice via een suite genaamd Quik.

Een opvallend kenmerk van deze app is de mogelijkheid om "automatisch bestanden van de camera te verwijderen na het importeren". Het bespaart de gebruikers kostbare tijd bij het verwijderen van de SD-kaart nadat deze naar de computer is gekopieerd.

Slechts een kleine technische storing in de app kan ertoe leiden dat u uw GoPro-bestanden niet naar de computer kopieert. Als de functie voor automatisch verwijderen is ingeschakeld, worden de video's verwijderd op de oorspronkelijke bestandslocatie, d.w.z. de SD-kaart.

Slechts kleine technische opslag in de app kan een kopieert dat u uw GoPro-bestanden niet naar de computerert. Als de functie voor automatisch verwijderen is ingeschakeld, worden de video's verwijderd op de oorspronkelijke bestandslocatie, d.w.z. de SD-kaart.

Lees hoe u uw instellingen kunt wijzigen om deze automatische verwijdering te voorkomen. Er is ook een geweldige hack voor videobestanden herstellen van GoPro met het grootste gemak.

Kan ik herstellen verwijderde foto's en video's van GoPro camera?

Ja, dat kan zeker verwijderde video's van de SD-kaart herstellen van GoPro-camera's. De belangrijkste sleutel tot herstel is om de GoPro-camera of de SD-kaart niet verder te gebruiken. Dit voorkomt dat de bestaande herstelbare gegevens worden overschreven.

Gebruik vervolgens de hulp van een vertrouwde tool voor gegevensherstel om te scannen enherstel alle verwijderde video's die zijn vastgelegd op uw GoPro SD-kaart. Dit is de gemakkelijkste en snelste manier om uw GoPro-video's te herstellen.

Wist je dat de foto's en video's ook na verwijdering op de GoPro SD-kaart blijven staan? Met een effectieve oplossing voor gegevensherstel kunt u eenvoudig gegevens herstellen zonder de foto's en video's te vervuilen. Bank op een levensvatbare tool zoals Remo GoPro Recovery-tool kan u hierbij helpen. Geïntegreerd met een krachtige diepe scan-engine, reikt de tool uit naar elke sector van de schijf om de verloren foto's en video's te herstellen. Download en probeer de software nu gratis herstel de verloren foto's en video's. Download en probeer de software nu gratis.

Hoe GoPro-bestandsherstel uit te voeren met Remo?

1: Download en installeer de Remo Foto Herstelsoftware En Connect the SD card waarvan je verwijderde of verloren GoPro-video's wilt herstellen

select the SD card and click on the scan button to start GoPro File Recovery process

2: Select the SD card uit de lijst met alle beschikbare schijven en druk op Scan knop om het GoPro-videoherstel te starten.

preview the recovered files after completion og the gopro file recovery process

3: Na voltooiing van het scanproces worden de herstelde GoPro-video's op het scherm weergegeven. U kunt ook dubbelklikken op elke herstelde video om deze gratis te bekijken en te valideren.
4: Selecteer ten slotte de GoPro-videobestanden die u wilt opslaan en druk op Recover knop.

save the recovered files from the GoPro camera after completion of the GoPro file recovery process

Notitie- Als je je afvraagt hoe repareer GoPro-foutcode 30, klik op de link hier voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Remo Recover voor verwijderde fotos en videos terughalen van GoPro camera?

  • Herstelt verwijderde foto's of video's van elke digitale camerainclusief GoPro Hero8, Hero 7, GoPro Hero 6, GoPro Fusion, GoPro Hero 5, KARMA en nog veel meer.
  • U kunt ook gebruik maken van de tool om herstel foto's of video's van een Nikon-camera, Panasonic, Sony, Canon en vele andere cameramerken.
  • Bovendien, als je de GoPro-video's beschadigt, heeft Remo een video reparatie tool om ze te repareren.
  • De tool helpt je ook om herstellen verwijderde foto's en video's van GoPro camera SD-kaarten die zijn geformatteerd, verwijderd of zelfs verloren zijn gegaan tijdens een overdrachtsproces.
  • De herstelde GoPro-video's kunnen worden geëvalueerd met behulp van de optie Voorbeeld.

Hoe u automatische verwijdering van GoPro-video's na het importeren kunt vermijden

Het automatisch verwijderen van geïmporteerde GoPro-video's en -foto's kan voor de meesten van jullie ongemakkelijk zijn. Als de bestanden niet correct worden overgedragen en tegelijkertijd worden verwijderd op de SD-kaart. De beste manier om dit probleem op te lossen, is door handmatig de video's en foto's van de SD-kaart te kopiëren en later de SD-kaart te formatteren.

Om het automatisch verwijderen echter uit te schakelen, klikt u op camera settings in the Quik app and uncheck the Automatically delete files from camera after importing keuze. Op deze manier kunt u het verlies van video's door verschillende soorten voorkomen GoPro-videofouten en -problemen.

Wat kunnen de andere redenen zijn voor het verlies van GoPro-foto's en -video's?

  • Geheugenkaart corruptie: Vanwege fysieke schade aan de geheugenkaart tijdens het gebruik van de camera, is er veel kans om belangrijke video's van GoPro-camera's te verliezen
  • Onvolledige bestandsoverdracht: De videobestanden kunnen verloren gaan als er een onderbreking is tijdens de bestandsoverdracht van de SD-kaart van de camera naar de computer. Daarom moet u ervoor zorgen dat er tijdens de bestandsoverdracht een goede verbinding in stand wordt gehouden.
  • Virale infectie: Als de computer niet is beveiligd met antivirus, worden de video's verwijderd van de SD-kaart wanneer deze wordt aangesloten op de betreffende computer.
  • Per ongeluk verwijderen: Om meer video's op de schijf op te nemen, heeft de gebruiker mogelijk een paar onbelangrijke video's verwijderd. Tijdens dergelijke incidenten heeft de gebruiker mogelijk onbewust andere belangrijke informatie verwijderd. Wat leidt tot het verlies van GoPro-video's.

Conclusie

De video's die met de GoPro-camera zijn gemaakt, kunnen om verschillende redenen op elk moment worden verwijderd. De GoPro-video's kunnen soms ook worden beschadigd. Er zijn ook eenvoudige manieren om GoPro-video's te repareren. Het kan echter extra tijd kosten.

Om dergelijke scenario's te vermijden, is het raadzaam om hiervan een reservekopie te maken op de computer of een ander opslagapparaat. Als je geen back-up hebt en de video's permanent worden verwijderd, download en gebruik dan de Remo videoherstelsoftware om snel verwijderde fotos en videos terughalen van GoPro camera.

Scroll naar boven