iTunes Backup Herstellen

4 minuten lezen

Als u per ongeluk het iTunes-back-upbestand op een Windows- of Mac-systeem hebt verwijderd. Dan bevat dit artikel alles wat u moet weten over het herstellen van iTunes-back-upbestanden. De zekere manier om het herstel van verloren iTunes-bestanden uit te voeren, is door Remo File Recovery-software te gebruiken om het werk voor u te laten doen. De tool is beproefd en getest om verwijderde iTunes-back-ups te vinden, te lokaliseren en te herstellen in slechts een paar ongecompliceerde stappen

Written by
 
Updated on
november 2, 2023

Met iTunes van Apple kunnen gebruikers van iOS-apparaten synchroniseren met Mac- en Windows-systemen om een iTunes-back-upbestand te maken. Dit iTunes-back-upbestand kan worden gebruikt om verwijderde video's, foto's, berichten en andere documenten van iOS-apparaten zoals iPhone, iPad, iPod te herstellen.

Het iTunes-back-upbestand fungeert als een faalveilig bestand wanneer u gegevens verliest, formatteert of verwijdert van uw iOS-apparaten zoals uw iPhone. De inhoud in het iTunes-back-upbestand wordt opgeslagen in een unieke indeling die alleen kan worden gelezen door de iOS-kernels. Wijzigingen aan het iTunes-bestand kunnen ernstige schade toebrengen aan uw gegevens die erin zijn opgeslagen.Back up via itunes

Kan ik verwijderde iTunes-back-up herstellen?

Ja, u kunt eenvoudig het verwijderde iTunes-back-upbestand op uw Windows of Mac herstellen. Nadat u het iTunes-back-upbestand hebt verloren of verwijderd, is het belangrijkste dat u moet doen, stoppen met het gebruik van uw computer of schijf waarop u uw iTunes-back-upbestand bent kwijtgeraakt.itunes backup terugzetten

Als u uw iTunes-back-upbestand kwijtraakt, betekent dit dat u de toegang tot uw oude contacten, nummers of video's verliest. Het enige dat nodig is, zijn een paar klikken om de iTunes-back-up te herstellen. Gebouwd met een geavanceerde scan-engine, kan Remo iTunes-back-upherstelsoftware eenvoudig uw iTunes-back-up met volledige integriteit lokaliseren en volledig herstellen. Download de software nu !!!

free-download-for-win free-download-for-mac
De eerste plaats om naar uw verwijderde iTunes-back-upbestand te zoeken, is de Prullenbak of Prullenbak om het te herstellen. Tijdens het permanent verwijderen van het bestand moet u echter gebruik maken van iTunes-software voor het herstellen van back-upbestanden, zoals Remo herstellen. Deze tool is speciaal ontworpen om het verwijderde iTunes-back-upbestand te herstellen op elk Windows- of Mac-apparaat, inclusief Windows 10, 8, 8.1, 7 en de vorige versies en macOS Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra, enz.

Hoe iTunes backup terugzetten bestand?

U bent mogelijk uw iTunes-back-upbestand kwijtgeraakt om verschillende redenen, zoals per ongeluk verwijderen, permanent verwijderen om ruimte op de harde schijf te besparen, of iTunes-back-upbestand verloren na het opnieuw installeren van het besturingssysteem, enz. Maar met de hulp van Remo iTunes back-upbestandherstelsoftware, kunt u kan het iTunes-back-upbestand gemakkelijk herstellen onder verschillende scenario's voor gegevensverlies.Itunes backup herstellen

Remo Recover-software is gespecialiseerd in het ophalen van meer dan 300 bestandstypen, zoals iTunes-back-upbestanden, foto's, video's, onbewerkte afbeeldingen, PDF-bestanden, audiobestanden, Office-bestanden. Met deze iTunes-tool voor back-upherstel kunt u ook verwijderde gegevens herstellen van externe apparaten zoals een externe harde schijf, pen drive, SSD, geheugenkaart en nog veel meer.

free-download-for-win
free-download-for-mac

Stappen om het verwijderde reservekopie itunes terugzetten bestand

 1. Downloaden en installeer Remo Recover software op Windows of Mac om het verwijderde iTunes-back-upbestand te herstellen.
 2. Lanceer deze iTunes back-upbestand recovery software en selecteer de Recover Files optie als je hebt verwijderd or verloor de iTunes back-upbestand of selecteer de Recover Partitions optie als u het iTunes-back-upbestand bent kwijtgeraakt vanwege ernstige scenario's voor gegevensverlies, zoals formattering, corruptie of herinstallatie van O.S.
  Recover iTunes backup file
 3. Selecteer vervolgens, C drive dat is het meest gebruikelijke station waar uw iTunes-back-upbestand wordt opgeslagen, en klik op Scan.Recover iTunes backup fileOpmerking: Nadat het scanproces is voltooid, worden al uw verwijderde bestanden, inclusief het iTunes-back-upbestand, weergegeven op het scherm in Data View en File Type View. U kunt ook gebruik maken van de Deep Scan optie om het iTunes-back-upbestand terug te krijgen in geval van ernstige gegevensverliesscenario's.
  iTunes backup file recovery
 4. Nu, zoekt en selecteert u de MDBACKUP bestandstype in de herstelde resultaat, dat is uw iTunes-back-upbestand en klik op de Save knop om het naar de gewenste locatie te herstellen.

Hoe iTunes-back-upbestand op Mac of Windows handmatig te vinden?

iTunes-back-upbestanden of -mappen worden door iTunes opgeslagen in de map Gebruikers. De locatie van de back-upmap is echter afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt. Ondanks het feit dat u een kopie van de back-upmap kunt maken, mag u deze niet naar een nieuwe locatie verplaatsen. Anders werkt het bestand niet om gegevens te herstellen van een verplaatst back-upbestand.Verwijderde back-up itunes-hersteller

1. Zoek iTunes-back-upbestand op Mac:

Zoek een lijst met uw back-ups op Mac

 • Selecteer de zoekoptie in de menubalk.
 • Plakken: ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/ in de zoekoptie.
 • Druk op Return.

Zoek een specifieke back-up op Mac

 1. iTunes openen.
 2. Klik in de menubalk op iTunes en selecteer Voorkeuren.
 3. Klik onder Apparaatvoorkeuren op het Devices keuze.
 4. Houd Control ingedrukt en klik in de lijst met apparaatback-ups op de back-up die u wilt lokaliseren.
 5. Selecteer vervolgens de optie Weergeven in Finder.

2. Zoek iTunes-back-upbestand op Windows:

Zoek een lijst met uw back-ups op Windows

 • Ga naar C drive
 • \Users\(username)\AppData\Roaming\AppleComputer\MobileSync\Backup.

Zoek het iTunes-back-upbestand in Windows XP

 • Selecteer C drive
 • \Documents and Settings\username\Application Data\Apple computer\MobileSync\Backup.

Opmerking: Als u uw iTunes-back-upbestand niet kunt vinden, kunt u gebruik maken van het Remo Recover software om uw verloren of verwijderde iTunes backup herstellen bestand. U kunt dit informatieve artikel ook lezen, waarin u leert hoe u dat kunt backup iPhoto-bibliotheek.

U kunt deze stappen ook gebruiken om iTunes-back-up in Windows te vinden

 1. Zoek de zoekbalk:
  In Windows 7 Klik op Start
  In Windows 8 Klik op het vergrootglas in de rechterbovenhoek
  In Windows 10 Klik op de zoekbalk naast de Start-knop
 2. Voer in het zoekvak van Windows% appdata% of% USERPROFILE% in (als u iTunes hebt gedownload van de Microsoft Store) en druk op Enter.
 3. Dubbelklik op deze mappen: Apple of Apple Computer > MobileSync > Back-up

Opmerking: Elke bewerking, verplaatsing, hernoeming of het extraheren van inhoud uit het iTunes-back-upbestand kan de gegevens vernietigen.

Scroll naar boven