Herstel Gegevens van een Harde Schijf die Niet wil Opstarten

4 minutes read

Kan een harde schijf niet opstarten op een Windows- of Mac-computer? Vraagt u zich af hoe u niet-opstart harde schijf gegevens terughalen? Dit artikel heeft betrekking op het gedetailleerde gegevensherstelproces. Deze beproefde methode kan u helpen gegevens te herstellen van een harde schijf die niet gemakkelijk opstart. Als u op zoek bent naar onmiddellijk gegevensherstel zonder enige moeite. Klik vervolgens op de onderstaande downloadknop en begin met het herstellen van gegevens van de harde schijf die niet wil opstarten. Download Remo Recover en probeer het gratis.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Zodra u de laptop of desktop aanzet, heeft het systeem een reeks instructies om de programma's te starten. Dit omvat het lokaliseren van de opstartprogrammavolgorde op de lokale schijf. Als de opstartvolgorde op het lokale schijfsysteem zoals gewoonlijk start. Als de startfunctie het programmaverloop op de lokale schijf niet herkent, geeft het systeem een foutmelding.

Redenen Waarom uw Harde Schijf Weigert op te Starten

Gewoonlijk wordt de niet meer opstartbaar Gegevensherstel harde schijf wanneer sommige systeembestanden (bestanden die verantwoordelijk zijn voor het opstarten van het systeem) of Master Boot Record beschadigd raken.Er zijn ook veel andere redenen die verantwoordelijk zijn voor een niet-opstartbare harde schijf, zoals

 • Dubbel besturingssysteem op één harde schijf installeren
 • Aanwezigheid van overmatig aantal slechte sectoren op schijf
 • Hardwarefout door defect RAM-geheugen
 • BIOS-corruptie door onjuist updateproces
 • Besturingssysteem defect
 • Beschadigde partitietabel

Als gevolg hiervan verlies je bestanden van de harde schijf. Maar nu hoeft u zich geen zorgen te maken, want Remo Hard Drive Recovery-software helpt herstel harde schijf die weigert op te starten. De software biedt een eenvoudig te gebruiken interface voor herstellen niet meer opstarten harde schijf, zodat u uw bestanden zonder problemen terugkrijgt.

De Beste Software Niet-opstart Gegevens Harde Schijf Terughalen

Remo Hersteltool voor harde schijven scant de hele niet-opstartbare harde schijf in enkele seconden om verloren gegevens in slechts enkele klikken te lokaliseren en te herstellen.Herstellen Niet Meer Opstarten Harde Schijf Bestanden zoals documenten, afbeeldingen, audio, video, enz., Kunnen gemakkelijk worden hersteld van de harde schijf die niet opstart. Samen met niet meer opstarten harde schijf gegevens terughalen, de tool helpt ook Hoe Kan Ik Gecrashte Harde Schijf Bestanden Terughalen?in enkele minuten. Bovendien biedt het een oplossing om gegevens van harde schijf niet meer opstartbaar terughalen.

Herstel Gegevens van Niet-Opstartbare Harde Schijf met Behulp van Remo Recover:

Voordat u begint met gegevensherstel, moet u de niet-opstartbare harde schijf van het huidige systeem verwijderen en deze als secundaire schijf op een andere computer aansluiten. Download en installeer nu Remo Recover-software op die computer.

 • Na het starten van de tool, selecteer de unbootable hard drive uit de lijst en druk op de Scan.
  Notitie: Als u de schijf niet kunt vinden, klikt u op de klikt u op de Can’t find the drive keuze.
klik-op-kan-schij-ven-niet-vinden

 • Na voltooiing van het scanproces worden de herstelde bestanden weergegeven.
sd-kaartgegevens-worden-vermeld

 • Preview de bestanden door erop te dubbelklikken.
klik-naar-voorbeeld

 • Klik op de Advanced Filter optie en sorteer de bestanden op basis van bestandsstatus, bestandstype, enz..
 • Selecteer de files dat u wilt herstellen. Selecteer ook de folder waar u de herstelde bestanden wilt opslaan.
selecteer-bestanden-om-op te slaan

 • Zodra het scanproces is voltooid, verschijnt de volgende afbeelding op uw scherm om u te informeren dat de geselecteerde gegevens veilig worden hersteld.
opslaan-voltooid

Conclusie

Er zijn verschillende redenen waarom de harde schijf niet meer kan worden opgestart of niet meer wil opstarten. Door Remo Recover te gebruiken, kunt u gegevens herstellen niet-opstart harde schijf data terughalen. Remo Recover heeft een krachtig algoritme, deze tool kan meer dan 500 bestandstypen herstellen. Download en probeer gratis. Nu is het jouw beurt om feedback over ons product te delen door commentaar te geven of een beoordeling van onze software te geven.

About the Author: Remo Software