Verwijderd PowerPoint Bestand Terughalen

Het is ongetwijfeld ontmoedigend om uw PowerPoint-bestanden te verliezen of te verwijderen, vooral als u veel moeite hebt gedaan om het er uitstekend uit te laten zien. Kort gezegd helpen PowerPoint-dia’s (PPTX / PPT) ons onze projecten in een veelzijdig formaat op de werkplek te presenteren, omdat u video’s, afbeeldingen, audio kunt synchroniseren met de dia’s, meerdere lay-outs, achtergronden, kleuren, lettertypestijlen, enz.

Ondanks de bovenstaande voordelen die PowerPoint-bestanden u bieden, zijn ze vatbaar voor gegevensverlies of -verwijdering.

Verschillende redenen, zoals het verwijderen van PPTX-bestanden, verloren of niet-opgeslagen PowerPoint-bestanden, virusinfectie, plotselinge onderbrekingen zoals Windows-crash, systeemherstart, enz. Kunnen leiden tot het verwijderen of verlies van PowerPoint-bestanden.

Het onderstaande artikel bevat de zeer betrouwbare methoden om verwijderde PowerPoint-bestanden te herstellen, inclusief hoe u niet-opgeslagen PowerPoint-bestanden veilig kunt herstellen.

Kan ik verwijderde PowerPoint-bestanden herstellen?

Ja, u kunt verwijderde PowerPoint-bestanden herstellen. Maar het eerste dat u moet doen na het verliezen van of bestand of map verwijderen is om te stoppen met het gebruik van uw Windows-computer waarop u per ongeluk PowerPoint-bestanden hebt verwijderd. Het toevoegen van nieuwe bestanden of het bijwerken van de bestaande bestanden op dezelfde schijf waarop u PowerPoint-bestanden hebt verwijderd of verloren, kan u ervan weerhouden om PPTX-bestanden succesvol te herstellen.

Hoe Verwijderd PowerPoint Bestand Terughalen?

Hieronder staan de bewezen manieren om PowerPoint-bestanden te herstellen.

 1. Herstel verwijderde PPTX-bestanden met behulp van de Prullenbak
 2. Herstel verwijderde PowerPoint-bestanden met behulp van Remo Recover-tool

Als u rechtstreeks op zoek bent naar software om uw verwijderde PowerPoint-bestanden te herstellen, bekijk dan deze video om te weten hoe u verwijderde of verloren PPTX-bestanden kunt herstellen met Remo Recover.

1.       Verwijderd PowerPoint Bestand Herstellen uit de Prullenbak

Als u per ongeluk belangrijke PowerPoint-bestanden hebt verwijderd, kunt u deze herstellen vanuit de Prullenbak. Als u een bestand op uw Windows 10, 8, 7 of een ander Windows-besturingssysteem verwijdert, wordt een kopie van het verwijderde bestand in de Prullenbak gemaakt.

Stappen om verwijderde PowerPoint-bestanden uit de Prullenbak te herstellen:

 1. Ga naar het Recycle Bin.go to the recycle bin
 2. Zoek alle verwijderde PPTX-bestanden die u wilt herstellen.
 3. Nu, Right-click op de geselecteerde PowerPoint-bestanden en klik op Restore optie om ze te herstellen uit de Prullenbak.Restore deleted PPTX files from Recycle bin on Windows
 4. Na de herstel prullenbakproces is voltooid, vindt u al uw verwijderde PowePoint-bestanden op hetzelfde station als het eerder bestond voordat ze werden verwijderd.

Notitie: Als u uw verwijderde PowerPoint-dia’s of bestanden niet in de Prullenbak vindt, is dit te wijten aan het permanent verwijderen van bestanden. Maar maak je geen zorgen, je kunt ze gemakkelijk herstellen met behulp van bestandsherstelsoftware zoals Remo Recover, die exclusief is ontworpen om verwijderde of verloren Office-bestanden zoals PowerPoint-bestanden, Word-documenten, Excel-sheets, enz.

Enkele van de meest voorkomende redenen voor het permanent verwijderen van PowerPoint-bestanden zijn het verwijderen met shift + delete-toetsen, het legen van de Prullenbak voordat de PPT-dia’s worden hersteld, enz.

Hoe permanent verwijderde PPTX / PPT-bestanden te herstellen?

Het herstellen van permanent verwijderde Powerpoint-bestanden kan eenvoudiger zijn als u er een back-up van hebt gemaakt. In het geval dat u geen back-up heeft gemaakt van al uw belangrijke PPTX-bestanden, dan is de beste manier om ze te herstellen door gebruik te maken van de Remo Recover-tool.

Remo Recover is een professional bestandherstel gereedschap, die meer dan 300 bestandsindelingen van uw Windows-besturingssysteem kan herstellen, inclusief Windows 10 en andere externe opslagapparaten zoals USB, externe HDD, SSD, geheugenkaart, enz.

Laten we eens kijken naar verwijderde PPTX-bestanden met Remo Recover-software.

2.       Verwijderd PowerPoint Bestand Terughalen met behulp van Remo Recover-tool

Gebruik Remo Recover, een gebruiksvriendelijke tool die speciaal is ontworpen om verwijderde PowerPoint-bestanden te herstellen. Deze tool kost slechts een paar simpele klikken om meer dan 300 bestandsindelingen te herstellen, zoals PowerPoint-bestanden, Excel-bestanden, Word-documenten, foto’s, video’s, audiobestanden, enz. Die permanent zijn verwijderd of verloren gaan als gevolg van Shift + delete-toetsen of het legen van de Prullenbak. bin, PowerPoint-bestanden die niet in de prullenbak staan en nog veel meer.

download now

Stappen om verwijderde PowerPoint-bestanden te herstellen:

 1. Download en installeer Remo Recover software op uw computer om verwijderde PowerPoint-bestanden te herstellen.
 2. Klik op de Recover Filesoptie en selecteer het drive waarop u PowerPoint-bestanden (PPTX / PPT) hebt verwijderd.Recover deleted powerpoint files using Remo Recover
 3. Klik nu op het Scanom te beginnen met het herstellen van verwijderde PPTX-bestanden.

Notitie: Nadat het scanproces is voltooid, toont deze tool voor het herstellen van PPTX-bestanden al uw permanent verwijderde of verloren PowerPoint-bestanden op uw scherm.restore ppt files deleted or lost

 1. Selecteer de PPTX-bestanden die u wilt herstellen en klik op het Save optie om ze te herstellen op een locatie naar keuze.

Notitie: Sluit uw externe opslagschijf zoals een USB-drive, geheugenkaart, SSD, externe harde schijf, enz. Aan op uw computer als u verwijderde PowerPoint-bestanden ervan wilt herstellen.

Waarom kiezen voor Remo Recover Software om verwijderde PowerPoint-bestanden te herstellen?

 1. Eén tool om meer dan 300 verwijderde of verloren bestandsindelingen zoals PowerPoint-bestanden (elke versie zoals 2019, 2016, 2007, enz.), Word-bestanden, tekstbestanden, Excel-bladen, foto’s, video’s, enz.Van Windows-computer en verschillende externe opslagapparaten zoals externe harde schijf, pen drive, SD-kaart, SSD, etc.
 2. Gebruiksvriendelijke tool om verwijderde excel bestanden terughalen, PPTX-bestanden, Word-documenten, audiobestanden en nog veel meer in simpele klikken.
 3. Remo Recover werkt met de geavanceerde technologie voor gegevensherstel om al uw verwijderde of verloren bestanden veilig te herstellen zonder de daadwerkelijke PowerPoint-bestandsinhoud te schaden.

Hoe niet-opgeslagen PowerPoint-bestanden te herstellen?

Onderbrekingen zoals het plotseling afsluiten van de computer, het vastlopen van PowerPoint-toepassingen, het opnieuw opstarten van Windows, enz. Kunnen verdwijnen of niet-opgeslagen PowerPoint-bestanden veroorzaken.

Wilt u niet-opgeslagen PowerPoint-bestanden herstellen? dan zijn hier de betrouwbare methoden om PowerPoint-bestanden te herstellen die niet op uw Windows-computer zijn opgeslagen. Recover unsaved PowerPoint files

Methode 1: Herstel niet-opgeslagen dia’s uit PowerPoint

Volg de onderstaande stappen om niet-opgeslagen .ppt gemakkelijk te herstellen met de PowerPoint-applicatie.

 • Open een nieuw leeg PowerPoint-bestand en klik op het File tabblad om niet-opgeslagen PPT te herstellen.
 • Selecteer nu het Open optie en klik Recover Unsaved Presentations rechtsonder in het Windows-scherm.recover unsaved powerpoint files
 • Tenslotte, Locate en Open uw niet-opgeslagen PowerPoint-bestand naar save ze op de gewenste locatie van uw keuze.

Methode 2: Niet-opgeslagen PowerPoint-bestanden herstellen van AutoHerstel?

AutoHerstel is een ingebouwde functie die gebruikers helpt om niet-opgeslagen PowerPoint te herstellen. Als u de AutoHerstel-functie op uw Microsoft PowerPoint-toepassing heeft ingeschakeld, wordt er een kopie van het niet-opgeslagen PowerPoint-bestand gemaakt. Daarom kunt u uw niet-opgeslagen PowerPoint-bestanden herstellen met behulp van het gekopieerde PPT-bestand dat is gemaakt met de AutoHerstel-functie.

 1. Open een nieuw PowerPoint-bestand.
 2. Klik op de File tab en selecteer vervolgens recover unsaved PPT files using Autorecover
 3. Klik nu Save in het linkerdeelvenster zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.Autorecover to recover not saved powerpoint files
 4. Kopieer het AutoRecover file location pad dat naar de afbeelding verwijst.
  C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Microsoft\PowerPoint\

Aanvullende opmerking: Als u ziet dat de onderstaande 2 opties al zijn geselecteerd (gemarkeerd), betekent dit dat u de AutoHerstel-modus al hebt ingeschakeld in uw PowerPoint-toepassing. Als deze 2 opties nog niet zijn gemarkeerd, kunt u niet-opgeslagen PPT-bestanden met deze methode niet herstellen. Als u ze echter nog niet heeft gemarkeerd, kunt u ze nu selecteren om in de toekomst niet-opgeslagen PowerPoint-bestanden te herstellen als u het scenario voor gegevensverlies tegenkomt.

 • Sla AutoHerstel-informatie elke 10 minuten op.
 • Bewaar de laatste AutoHerstel-versie als ik afsluit zonder op te slaan.
 1. Nu openWindows File Explorer en plak het gekopieerde AutoRecover file location pad en klik Enter.
 2. Dit brengt u naar een map met de naam MYPRESENTAION of PRESENTATION, enz.
 3. Open de map om uw niet-opgeslagen PowerPoint-bestand te zoeken.
 4. Nu, Open niet-opgeslagen PPT-dia’s alleen via PowerPoint-applicatie en Save ze naar de locatie van uw keuze.

Bonusinformatie: Klik op de link om te leren hoe niet opgeslagen of verwijderde word documenten terughalen met gemak.

Conclusie:

Het is altijd de moeite waard om een back-up te maken van PowerPoint-bestanden om gegevensverlies te voorkomen. Als u echter aan een PPT-bestand werkt, is het altijd aan te raden om de Ctrl + S-toetsen te gebruiken om uw PPT / PPTX-bestand regelmatig op te slaan tijdens het bijwerken.

Het belangrijkste is dat elk verwijderd PowerPoint-bestand kan worden hersteld uit de Prullenbak, maar in het geval van permanente verwijdering van PPTX-bestanden, hebt u PowerPoint-herstelsoftware nodig zoals Remo Recover.

Verwijderd PowerPoint Bestand Terughalen was last modified: december 15th, 2020 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*