Verwijderd PowerPoint Bestand Terughalen

Microsoft PowerPoint is een programma dat wordt gebruikt om gegevens en informatie te presenteren met behulp van tekst, geanimeerde diagrammen, afbeeldingen, video’s en overgangseffecten, enz. in de vorm van dia’s. Bovendien kunt u eenvoudig PowerPoint-dia’s (PPTX/PPT) opmaken met meerdere lay-outs, achtergronden, het wijzigen van de kleur, stijl of grootte van het lettertype en nog veel meer om het er aantrekkelijker en interessanter uit te laten zien.

Je hebt misschien uren van je kostbare tijd besteed en veel moeite gedaan om je PowerPoint-presentatie er uitstekend uit te laten zien. Maar het verwijderen of verliezen van een PPT-bestand of het niet opslaan van PPT-dia’s zijn de meest voorkomende problemen die bestaan als gevolg van verschillende scenario’s, zoals per ongeluk verwijderen, plotselinge onderbrekingen zoals Windows-crash, systeemherstarts, pc-uitschakeling, PPT-bestanden verdwenen tijdens het overzetten, enz.

Het is ongetwijfeld ontmoedigend om PowerPoint-bestanden te verliezen of te verwijderen, omdat ze cruciaal voor u zijn. In dit artikel vindt u de meest betrouwbare methoden om verwijderde PowerPoint-bestanden te herstellen en hoe u niet-opgeslagen PowerPoint-dia’s gratis kunt herstellen.

Hoe PowerPoint-bestanden te herstellen?

Sectie1: Herstel verwijderde PPT/ PPTX Sectie2:Niet-opgeslagen PPT-bestanden herstellen
Download Remo Recover to restore deleted PowerPoint files on Windows Download Remo Recover to restore deleted powerpoint files on Mac

Sectie 1: Hoe verwijderde PowerPoint-bestanden te herstellen?

Dit gedeelte bevat de beproefde methoden om verwijderde PowerPoint-bestanden te herstellen met behulp van de Prullenbak en Remo Recover-software. Als u permanent verwijderde PowerPoint-dia’s wilt herstellen, ga dan naar de tweede methode met behulp van Remo Recover-software.

Kan ik verwijderde PowerPoint-bestanden herstellen?

Ja, u kunt verwijderde PowerPoint-bestanden herstellen. Maar het eerste wat je moet doen na het verliezen van of een bestand of map verwijderen is om te stoppen met het gebruik van uw pc of externe opslagstation waarop u per ongeluk PowerPoint-bestanden hebt verwijderd. Het toevoegen van nieuwe bestanden of het bijwerken van de bestaande bestanden op hetzelfde station waar u PowerPoint-bestanden hebt verwijderd of verloren, kan u ervan weerhouden om PPTX-bestanden met succes te herstellen.

Methoden om Verwijderd PowerPoint Bestand Herstellen

1.Verwijderd PowerPoint Bestand Herstellen uit de Prullenbak

Als u per ongeluk PowerPoint-bestanden hebt verwijderd, kunt u deze herstellen vanuit de Prullenbak. Als u PPT of andere bestanden op Windows 10, 8.1, 8, 7, enz. verwijdert, maakt u een kopie van de per ongeluk verwijderde bestanden in de Prullenbak, tenzij u ze niet hebt verwijderd met Shift + delete-toetsen.

Om verwijderde PowerPoint-bestanden uit de Prullenbak van Windows te herstellen:

 1. Open Recycle Bin map.
  go to the recycle bin to restore deleted ppt files
 2. Zoek en selecteer alle verwijderde PPTX-bestanden die u wilt herstellen.
 3. Nu, Right-click op de geselecteerde PowerPoint-bestanden en klik op de Restore option.
  Restore deleted PPTX files from Recycle bin on Windows
 4. Zodra de Herstel van Prullenbak proces is voltooid, kunt u al uw verwijderde PowerPoint-bestanden vinden op dezelfde schijf waar ze eerder bestonden.

Bij permanente verwijdering van bestanden kunt u Verwijderd PowerPoint bestand herstellen niet vinden of herstellen vanuit de Prullenbak. U kunt echter gebruik maken van Remo Recover, dat exclusief is ontworpen PowerPoint-software voor het herstellen van bestanden om verwijderde of verloren Office-bestanden herstellen zoals PowerPoint-bestanden, Word-documenten, Excel-sheets, enz.

Enkele veelvoorkomende redenen voor het permanent verwijderen van PowerPoint-bestanden zijn; PPT-bestanden verwijderen met shift + delete-toetsen, de Prullenbak legen, PowerPoint-bestanden verwijderd van externe opslagschijven zoals externe HDD, SSD, geheugenkaart, USB, enz.

2. Herstel permanent verwijderde / verloren PowerPoint-bestanden met behulp van Remo Recover-tool

U kunt de Remo Recover-tool gebruiken als u geen back-up hebt gemaakt van uw permanent verwijderde PPT / PPTX-bestanden. Deze software kan gemakkelijk meer dan 300 bestandsindelingen herstellen, zoals PowerPoint-bestanden, Excel-bestanden, Word-documenten, foto’s, video’s, audiobestanden, onbewerkte afbeeldingen, enz.

Gebruik Remo Recover wat gebruiksvriendelijk is hulpprogramma voor bestandsherstel Gebruik Remo Recover, een gebruiksvriendelijke tool voor bestandsherstel die speciaal is ontworpen om verwijderde PowerPoint-bestanden met eenvoudige klikken te herstellen. Krijg gemakkelijk uw permanent verwijderde of verloren PowerPoint-dia’s terug van uw pc/Mac en externe apparaten zoals USB, externe HDD, SSD, SD-kaart en nog veel meer.

free-download-for-win free-download-for-mac

Om verwijderde PPTX / PPT-bestanden te herstellen:

 1. Download en installeer Remo Recover softwareop uw Windows/Mac.
 2. Klik op de Recover Files optie en selecteer de drivewaarop u PowerPoint-bestanden (PPTX / PPT) hebt verwijderd.
  Recover deleted powerpoint files using Remo Recover
 3. Klik nu op de Scan knop om te beginnen met het herstellen van verwijderde PPTX-bestanden.
  Opmerking: Nadat het scanproces is voltooid, toont deze tool voor het herstellen van PPTX-bestanden al uw herstelde bestanden, inclusief permanent verwijderde of verloren PowerPoint-bestanden in Data View en File Type View formaat.
  restore ppt files deleted or lost
 4. Selecteer de PPTX-bestanden die u wilt herstellen en klik op de Saveoptie om ze te herstellen naar een locatie naar keuze.

Opmerking: Om verwijderde PowerPoint-bestanden van uw externe opslagstation zoals USB-station, geheugenkaart, SSD, externe harde schijf, enz. Te herstellen, sluit u ze aan op uw computer.

Waarom kiezen voor Remo Recover Software om verwijderde PowerPoint-bestanden te herstellen?

 1. Afgezien van het herstellen van verwijderde of verloren PowerPoint-bestanden die zijn gemaakt in elke versie zoals MS PowerPoint 2019, 2016, enz., Kan deze tool gemakkelijk verwijderde Excel-bestanden herstellen, Word-bestanden, tekstbestanden, foto’s, video’s, enz..
 2. Deze gebruiksvriendelijke tool is compatibel met alle nieuwste versies van Windows-besturingssystemen, waaronder Windows 10, 8.1, 8, 7 en eerdere versies.
 3. Deze tool werkt met de geavanceerde algoritmen voor de alleen-lezen modus om uw PPT-dia’s en de originele inhoud zonder enige wijziging te herstellen.

Sectie 2: Hoe niet-opgeslagen PowerPoint-bestanden herstellen?

In dit gedeelte van het artikel vindt u de meest betrouwbare en gratis methoden om niet-opgeslagen PPT-bestanden te herstellen.

Recover unsaved PowerPoint files

Methoden om niet-opgeslagen PowerPoint-bestanden te herstellen

1. Herstel niet-opgeslagen dia’s van PowerPoint-programma

Microsoft PowerPoint-toepassing biedt een functie om niet-opgeslagen PPT-presentaties vrij te herstellen met behulp van de tijdelijke bestanden. Deze methode brengt je naar de locatie (C:\Users\UserName\AppData\Local\Microsoft\Office\UnsavedFiles\),waar al uw niet-opgeslagen Office-bestanden zich bevinden.

Om niet-opgeslagen .ppt te herstellen met de PowerPoint-toepassing:

 • Open een nieuw leeg PowerPoint-bestand en klik op de File tabblad om niet-opgeslagen PPT te herstellen.
 • Selecteer nu de Open option en klik op Recover Unsaved Presentationsrechtsonder in het Windows-scherm.
  recover unsaved powerpoint files
 • Tenslotte, Locate en Open uw niet-opgeslagen PowerPoint-bestand naar saveze op de gewenste locatie van uw keuze.

2. Herstel niet-opgeslagen PowerPoint-bestanden van AutoHerstel

AutoHerstel is een ingebouwde functie waarmee gebruikers niet-opgeslagen PowerPoint kunnen herstellen. Als u de AutoHerstel-functie in uw Microsoft PowerPoint-toepassing hebt ingeschakeld, is deze methode bedoeld om het niet-opgeslagen PPT-bestand terug te krijgen.

Om niet-opgeslagen of verloren PPT-bestanden te herstellen van AutoHerstel:

 1. Open een nieuw PowerPoint-bestand.
 2. Klik op de File tabblad en selecteer vervolgens Options.
  recover unsaved PPT files using Autorecover
 3. Klik nu op Savein het linkerdeelvenster zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.
  recover not saved powerpoint files using AutoRecover
 4. Kopieer de AutoRecover file location pad dat verwijst naar de afbeelding.
  C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Microsoft\PowerPoint\

  Snelle notitie: Als de opties (elke 10 minuten AutoHerstel-informatie opslaan) en (De laatste AutoHerstel-versie behouden als ik sluit zonder op te slaan) al zijn gemarkeerd, betekent dit dat u de AutoHerstel-modus al hebt ingeschakeld in uw PowerPoint-toepassing.
  Tip: Als deze 2 opties niet zijn gemarkeerd, kunt u niet-opgeslagen PPT-bestanden met deze methode niet herstellen. U kunt ze echter nu selecteren om in de toekomst niet-opgeslagen PowerPoint-bestanden te herstellen.

 5. Als u de bovenstaande opties al hebt ingeschakeld, gaat u verder met de volgende stappen om niet-opgeslagen PPT-bestanden van AutoHerstel te herstellen.
 6. Nu openWindows File Explorer en plak het gekopieerde AutoRecover file location pad en klik Enter.
 7. Dit brengt u naar een map met de naam MYPRESENTAION of PRESENTATION, enz.
 8. Open de map om uw niet-opgeslagen PowerPoint-bestand te zoeken.
 9. Nu, Open niet-opgeslagen PPT-dia’s alleen via PowerPoint-applicatie en Save ze naar de locatie van uw keuze.Bonusinformatie: Klik op de link om te leren hoe niet opgeslagen of verwijderde word documenten terughalen met gemak.

Conclusie:

Het is altijd de moeite waard om een back-up te maken van PowerPoint-bestanden om gegevensverlies te voorkomen. Als u echter aan een PPT-bestand werkt, is het altijd aan te raden om de Ctrl + S-toetsen te gebruiken om uw PPT / PPTX-bestand regelmatig op te slaan tijdens het bijwerken.Het belangrijkste is dat elk verwijderd PowerPoint-bestand kan worden hersteld uit de Prullenbak, maar in het geval van permanente verwijdering van PPTX-bestanden, hebt u PowerPoint-herstelsoftware nodig zoals Remo Recover.

Verwijderd PowerPoint Bestand Terughalen was last modified: juni 17th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*