Verwijderde Bestanden Terughalen uit Prullenbak

Als u een bestand tijdelijk op uw Windows-computer verwijdert, wordt het naar de Prullenbak verplaatst. Elk tijdelijk verwijderd bestand kan worden hersteld vanuit de Prullenbak, op voorwaarde dat je het niet permanent hebt verwijderd of de Prullenbak hebt geleegd.

Hoe verwijderde bestanden terughalen uit prullenbak? Hier zijn de twee succesvolle methoden om verwijderde bestanden veilig uit de Prullenbak te herstellen.

Opmerking: Zorg ervoor dat u uw computer niet meer snel gebruikt nadat u de bestanden uit de Prullenbak hebt verwijderd. Het uitvoeren van bewerkingen zoals het toevoegen van nieuwe bestanden of het bijwerken van bestaande documenten op uw Windows-computer kan het volledige herstel van de Prullenbak voorkomen.

Hoe verwijderde bestanden uit de prullenbak te herstellen?

Door methode 1 te gebruiken, kunt u alleen bestanden uit de Prullenbak herstellen als u niet permanent bestanden met de Shift + Delete-toetsen hebt verwijderd en de RecycleBin niet hebt geleegd na het verwijderen van het bestand.

In het geval dat u permanent bestanden heeft verwijderd of de Prullenbak heeft geleegd na het verwijderen van bestanden. Duik dan meteen in methode 2 om het volledige herstel van de Prullenbak uit te voeren met Remo File Recovery-software.

Belangrijke tip: Maak altijd een back-up van al uw belangrijke bestanden om situaties met gegevensverlies te voorkomen.

Methode 1: Het verwijderen van bestanden uit de prullenbak ongedaan maken?

Volg de onderstaande stappen om handmatig verwijderde bestanden uit de prullenbak te herstellen;

Stap 1: Open Recycle Bin.

Stap 2Select de bestanden of mappen die u ongedaan wilt maken uit de Prullenbak.

Stap 3: Nu, Right-click op de geselecteerde bestanden en klik op de Restore optie.

Nadat u de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, begint de Prullenbak met het herstellen van de tijdelijk verwijderde bestanden naar hun vorige locaties. Als u uw Prullenbak heeft geleegd na het verwijderen van de bestanden. Vervolgens kan deze methode geen permanent verwijderde bestanden herstellen.

Kunt u permanent verwijderde bestanden herstellen uit de prullenbak?

Elke bestandsverwijdering uit de Prullenbak of het legen van de Prullenbak maakt uw bestanden permanent ontoegankelijk vanaf uw Windows-computer. En de ruimte die door deze verwijderde bestanden wordt ingenomen, wordt gemarkeerd als klaar om te worden overschreven. Door gebruik te maken van de Remo File Recovery-software kunt u echter eenvoudig permanent verwijderde bestanden uit de Prullenbak herstellen als ze leeg zijn.

Gebruik de Remo File Recovery-software om gemakkelijk verwijderde bestanden herstellen uit prullenbak na leeg. Deze Prullenbak-herstelsoftware werkt met een gebruiksvriendelijke interface die exclusief is ontworpen om bestanden te herstellen van de lege Prullenbak en Shift + Delete-bestanden.

Afgezien van het uitvoeren van Prullenbakherstel, kunt u deze tool gebruiken om verwijderde bestanden van pen drive, externe harde schijf, SSD en andere externe schijven te herstellen.

download now

Methode 2: Hoe verwijderde bestanden uit de prullenbak te herstellen nadat ze leeg zijn?

Volg de onderstaande stappen om verwijderde bestanden uit de Prullenbak te herstellen na het legen of verwijderen van bestanden uit de Prullenbak.

 1. Download en installeer de Remo File Recovery 
 2. Klik op de Recover Filesoptie en selecteer de drive waarop u de bestanden oorspronkelijk hebt opgeslagen voordat u ze uit de Prullenbak verwijderde.Recover deleted files from the Recycle bin using Remo File Recovery tool
 3. Klik nu op de Scan optie om Prullenbakherstel uit te voeren.
  (Opmerking: Nadat het herstelproces van de Prullenbak is beëindigd, zal deze software alle geleegde of verwijderde bestanden uit de Prullenbak weergeven in Gegevensweergave en Bestandstype-weergave.)recovered deleted files from the recycle bin using Remo Recover tool
 4. Selecteer de bestanden die u wilt herstellen en klik op de optie Opslaan om verwijderde bestanden uit de Prullenbak op te slaan op een locatie naar keuze.

Snelle notitie: Om verwijderde bestanden met succes uit de Prullenbak te herstellen, downloadt u de Remo Prullenbakherstelsoftware naar een andere schijf of partitie dan de schijf die bestanden had verwijderd voordat u de Prullenbak leegde. Dit zorgt voor een volledig herstel van de Prullenbak.

Waarom kiezen voor Remo File Recovery Software?

 1. Remo File Recovery-software is gecodeerd met de geavanceerde algoritmen voor gegevensherstel om het herstel van de prullenbak met succes uit te voeren.
 2. Remo Recycle Bin Recovery-software neemt slechts 4 stappen om permanent verwijderde bestanden uit de Prullenbak te herstellen.
 3. Deze tool werkt in de modus alleen-lezen, waardoor dit mogelijk is verwijderde bestanden terughalen uit prullenbak zonder het bestand te wijzigen.
 4. Deze recyclebak-herstelsoftware is prominente software voor gegevensherstel die gemakkelijk meer dan 300 bestandsindelingen kan herstellen, zoals foto’s, video’s, onbewerkte afbeeldingen, pdf-bestanden, Excel-bestanden, word-documenten, audiobestanden, PowerPoint-bestanden, enz.
 5. U kunt deze tool gebruiken omverloren bestanden terughalen tijdens het bewegen van het ene apparaat naar het andere.
Verwijderde Bestanden Terughalen uit Prullenbak was last modified: May 29th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*