Verwijderde Bestanden uit Prullenbak Terughalen | Volledige Gids

Prullenbak is een map die door Windows is gemaakt in het hele besturingssysteem, inclusief Windows 10, 8.1, 8, 7, enz., Om tijdelijk bestanden en mappen op te slaan die van de Windows-harde schijf zijn verwijderd.

De verwijderde bestanden van uw Windows-harde schijf worden opgeslagen in de Prullenbaklocatie op basis van First in First out. Wanneer de Prullenbak-map zijn maximale capaciteit bereikt om verwijderde bestanden op te slaan, worden automatisch de oudere bestanden verwijderd om ruimte te maken voor de nieuw verwijderde bestanden op uw pc.

Vind hier een complete gids over het handmatig verwijderde bestanden uit prullenbak terughalen en het gebruik van betrouwbare software voor het herstellen van de Prullenbak, zoals Remo Recover.

Methoden om uit Prullenbak Verwijderde Bestanden Terughalen op Windows

1) Verwijderde bestanden uit prullenbak terughalen gratis

Hieronder volgen de stappen om bestanden verwijderd uit prullenbak terughalen. Is alleen van toepassing als uw verwijderde bestanden zich in de map Prullenbak bevinden. Als dat niet het geval is, ga dan verder met de 2e methode.

Stap 1: Openen Recycle Bin op uw Windows-pc om verwijderde bestanden ervan te herstellen.

Stap 2Select de verwijderde bestanden of mappen die u wilt herstellen uit de Prullenbak.

Stap 3: Nu, right-click op de geselecteerde bestanden en klik op het Restore optie.

Stap 4: Zodra het herstellen van alle verwijderde bestanden uit de Prullenbak van Windows is voltooid, worden al uw per ongeluk verwijderde foto’s, bestanden, video’s, enz. worden teruggezet vanuit de Prullenbak naar hun vorige of originele locatie.

2) Verwijderde bestanden uit prullenbak terughalen met behulp van de Remo Recover-tool

Gebruik Remo Recover-tool om verwijderde gegevens uit de Prullenbak met eenvoudige klikken te herstellen. Deze software werkt met geavanceerde algoritmen voor gegevensherstel om veilig meer dan 300 bestandsindelingen zoals foto’s, onbewerkte afbeeldingen, video’s, pdf’s, Excel-bestanden, Word-documenten, PPT’s, enz. Veilig te herstellen vanuit de Windows-prullenbak. 

Hoe uit prullenbak verwijderde bestanden terughalen?

 1. Downloaden en installeer Remo Recover tool om bestanden verwijderd uit prullenbak terughalen op uw Windows.
 2. Klik Recover Partitions optie en selecteer het drive (zoals C, D, E, etc.) waarop u eerder de verwijderde bestanden uit de Prullenbak hebt opgeslagen.
 3. Klik nu op het Scan optie en wacht tot de software verwijderde bestanden uit prullenbak terughalen.
 4. Nu toont de software alle herstelde bestanden uit de Prullenbak in Data view en File Type View, selecteer de verwijderde bestanden die u uit de Prullenbak wilt terughalen en klik op Save knop om ze naar elke gewenste locatie te herstellen.

Remo Recover | Een Prullenbak Recovery software

Maak gebruik van Remo Recover, een exclusief ontworpen tool om gemakkelijk bestanden uit prullenbak verwijderd terughalen. Hieronder volgen enkele voordelen van Remo Recover-software.

 1. Remo Recover-software werkt met alleen-lezen-modusalgoritmen om veilig verwijderde bestanden uit de prullenbak terughalen zonder de originele inhoud te wijzigen.
 2. Deze tool biedt een gratis voorbeeld van de herstelde bestanden uit de Prullenbak. Zoals foto’s of video’s.
 3. Het kost slechts een paar simpele klikken om uw permanent verwijderde bestanden terug te krijgen uit de Prullenbak.
 4. Het is compatibel met de nieuwste versies van Windows-besturingssystemen, waaronder Windows 10, 8.1, 8, 7, enz.
 5. Afgezien van het uit prullenbak verwijderde bestanden terughalen, kunt u deze tool gebruiken om herstel verwijderde bestanden van externe harde schijf, pen drive, SSD en andere externe opslagstations.

Tips om permanente verwijdering van bestanden uit de prullenbak te voorkomen

 1. Maak regelmatig een back-up van al uw belangrijke bestanden.
 2. Zodra u permanent bestanden uit de Prullenbak verwijdert, is het raadzaam uw pc niet langer te gebruiken totdat u geen gegevens uit de Prullenbak hebt hersteld.
 3. Verwijder geen bestanden uit de Prullenbak, tenzij ze niet relevant voor u zijn.
 4. Wees voorzichtig bij het verwijderen van bestanden met de shift-delete-toetsen, aangezien het geen spoor van verwijderde bestanden in de Prullenbak achterlaat.
 5. Maak de Prullenbak niet leeg als deze belangrijke bestanden of mappen bevat.
 6. Maak gebruik van Remo Recover-software om gegevens te herstellen van permanente verwijdering van bestanden uit de Prullenbak.

Veel Gestelde Vragen:

1) Waar gaan permanent verwijderde bestanden naartoe?

Enkele veelvoorkomende redenen om verwijderde bestanden permanent uit de Prullenbak te verwijderen, zijn de volgende.

 1. Lege Prullenbak.
 2. Handmatig verwijderde bestanden uit de Prullenbak.
 3. Bestanden verwijderd met Shift + Delete-toetsen.
 4. Bestanden omzeilen Prullenbak.
 5. Verwijderde bestanden zijn groter dan de beschikbare capaciteit van de Prullenbak.

In elk van de bovenstaande permanente verwijderingsscenario’s, als u geen back-up van belangrijke bestanden hebt gemaakt, kunt u Remo Recycle Bin-herstelsoftware gebruiken om verwijderde bestanden terug te krijgen.

2) Waar gaan permanent verwijderde bestanden naartoe?

Tijdens het permanent verwijderen van bestanden wordt de ruimte die wordt ingenomen door uw verwijderde gegevens gemarkeerd als klaar om te worden overschreven. En ze worden niet permanent verwijderd uit uw Prullenbak of pc, zoals u denkt, totdat ze niet worden overschreven met nieuwe bestanden. Echter, met de hulp van Remo Herstellen Software , u kunt gemakkelijk permanent verwijderde bestanden uit de Prullenbak herstellen.

3) Gaan verwijderde bestanden van USB naar de Prullenbak?

Nee. Alle verwijderde bestanden van een USB-station gaan niet naar de Prullenbak omdat het een verwijderingsapparaat is. Alleen verwijderde bestanden van de harde schijf van Windows worden naar de Prullenbak verplaatst. Maar u zult zich afvragen of USB of externe harde schijf heeft zijn eigen Prullenbak waar het al zijn verwijderde bestanden opslaat. Als u verwijderde bestanden van een USB wilt herstellen, hoeft u ze alleen maar op uw Windows-computer aan te sluiten en gegevens te herstellen met behulp van Remo Recover-software.

4) Kan ik permanent verwijderde bestanden herstellen uit de Prullenbak op Windows 10?

Ja, u kunt eenvoudig permanent verwijderde bestanden herstellen uit de Prullenbak op Windows 10 en ook van eerdere versies zoals Windows 8.1, 8, 7, enz. Met behulp van de Remo Recover-tool.

5) Hoe verwijderde bestanden uit de Prullenbak te herstellen zonder de software?

U kunt gebruikmaken van de optie Bestandsgeschiedenis op Windows, die op dezelfde manier werkt als Time Machine Backup op Mac. Als u Bestandsgeschiedenis op Windows hebt geactiveerd, kunt u verwijderde bestanden uit de Prullenbak herstellen door naar de vorige versie van uw Windows te gaan. Als u Bestandsgeschiedenis niet hebt geactiveerd, moet u de Remo Recover-tool gebruiken.

Stappen om bestanden uit Prullenbak verwijderd terughalen zonder software:

 • Type Restore your files with File History in het zoekvak van Windows.
 • Zoek de verwijderde bestanden uit de Prullenbak die u wilt herstellen door terug te gaan naar de vorige versie van Windows.
 • Nadat u de verwijderde bestanden uit de Prullenbak hebt gevonden die u terug wilt, klikt u op Restore om de gegevens op de oorspronkelijke locatie op te slaan.

 

Verwijderde Bestanden uit Prullenbak Terughalen | Volledige Gids was last modified: juni 15th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*