Verwijderde Fotos en Videos Terughalen op GoPro Cameras

GoPro is een van de beste actiecamera's die vandaag beschikbaar zijn. Hobbyisten, professionele stuntmannen, sportliefhebbers en nog veel meer geven de voorkeur aan een GoPro boven elke andere actiecamera. Naast het vastleggen en produceren van video's, biedt GoPro ook een uitzonderlijke mediabeheerservice via een suite genaamd Quik.

Een opvallend kenmerk van deze app is de mogelijkheid om “Automatisch bestanden van de camera verwijderen na het importeren”. Het bespaart de gebruikers kostbare tijd bij het verwijderen van de SD-kaart nadat deze naar de computer is gekopieerd.

Slechts een kleine technische storing in de app kan voorkomen dat u uw GoPro-bestanden naar de computer kopieert. Als de functie voor automatisch verwijderen is ingeschakeld, worden de video's verwijderd op de oorspronkelijke bestandslocatie, d.w.z. op de SD-kaart.

Nu video's op zowel de computer als de SD-kaart zijn verwijderd, vraagt ​​u zich misschien af of er een manier was om ze te herstellen. Hoewel dit ongeluk vrij zeldzaam kan zijn, zal het zeker je kostbare foto's en video's wissen.

Lees hoe u uw instellingen kunt wijzigen om deze automatische verwijdering te voorkomen. Er is ook een geweldige hack om video bestanden terughalen van GoPro met het grootste gemak.

Kan Ik Verwijderde Fotos en Videos Herstellen op GoPro Cameras?

Ja, dat kan zeker verwijderde video terughalen SD kaart van GoPro-camera's. De belangrijkste sleutel tot herstel is om de GoPro-camera of de SD-kaart niet verder te gebruiken. Hiermee wordt voorkomen dat de bestaande herstelbare gegevens worden overschreven.

Gebruik vervolgens een vertrouwde tool voor gegevensherstel om te scannen en scan verwijderde video terughalen vastgelegd op GoPro SD kaart. Dit is de gemakkelijkere en snelste manier om je GoPro-video's te herstellen.

Wist je dat de foto's en video's ook na verwijdering op de GoPro SD-kaart blijven staan? Met een effectieve oplossing voor gegevensherstel kunt u eenvoudig gegevens herstellen zonder de foto's en video's te vervuilen. Bank op een levensvatbare tool zoals Remo GoPro Recovery tool kan u hierbij helpen. Geïntegreerd met een krachtige diepe scan-engine, bereikt de tool elke sector van de drive to verloren foto's terughalen en video's. Download en probeer de software nu gratis.

recover deleted files from external hard drive on Windowsrecover deleted files from external hard drive on Mac

Hoe Verwijderde Fotos en Videos Terughalen op GoPro Cameras?

 • Download en installeer de Remo foto herstel software en sluit de SD-kaart aan waarvan u verwijderde of verloren GoPro-video's wilt herstellen
 • Selecteer de SD-kaart in de lijst met alle beschikbare schijven en druk op de Scan knop om het GoPro-videoherstel te starten

select the SD card from which you want to recover GoPro videos

 • Na voltooiing van het scanproces worden de herstelde GoPro-video's op het scherm weergegeven. U kunt ook dubbelklikken op een herstelde video om een voorbeeld te bekijken en deze gratis te valideren

preview recovered GoPro video for free

 • Selecteer ten slotte de GoPro-videobestanden die u wilt opslaan en druk op de Recover knop

Notitie - Als je je afvraagt hoe je moet GoPro foutcode 30 repareren, klik op de link hier om meer te weten.

Waarom Kiezen Voor Remo Recover Voor GoPro Bestandsherstel?

 • Verwijderde fotos en videos terughalen vanaf elke digitale camerainclusief GoPro Hero8, Hero 7, GoPro Hero 6, GoPro Fusion, GoPro Hero 5, KARMA, en nog veel meer.
 • U kunt de tool ook gebruiken om foto of video terughalen van Nikon camera, Panasonic, Sony, Canon, en vele andere cameramerken.
 • Bovendien, als je de GoPro-video's beschadigt, heeft Remo een video reparatie toolom ze te repareren.
 • De tool helpt je ook bij het herstellen van video's van GoPro SD-kaarten die zijn geformatteerd, verwijderd of zelfs verloren zijn gegaan tijdens een overdrachtsproces.
 • De herstelde GoPro-video's kunnen worden geëvalueerd met behulp van de Preview-optie.

Hoe te Voorkomen dat GoPro Video's Automatisch Worden Verwijderd na het Importeren?

Het automatisch verwijderen van geïmporteerde GoPro-video's en foto's kan voor de meesten van jullie ongemakkelijk zijn. Als de bestanden niet correct worden overgedragen en tegelijkertijd op de SD-kaart worden verwijderd. Je zit misschien in de problemen. Daarom is de beste manier om dit probleem op te lossen, de video's en foto's handmatig van de SD-kaart te kopiëren en de SD-kaart later te formatteren.

Om het automatisch verwijderen echter uit te schakelen, klikt u op camera-instellingen in de Quik-app en verwijder het vinkje bij het automatisch verwijderen van bestanden van de camera na het importeren optie. Op deze manier kunt u het verlies van video's door verschillende GoPro video fouten en problemen.

Wat Kunnen de Andere Redenen zijn Voor het Verlies van GoPro Foto's en Video's?

 • Geheugenkaart beschadigd:Vanwege fysieke schade aan de geheugenkaart tijdens het gebruik van de camera, is er veel kans om belangrijke video's van GoPro-camera's kwijt te raken
 • Onvolledige bestandsoverdracht:De videobestanden kunnen verloren gaan als er een onderbreking is tijdens de bestandsoverdracht van de SD-kaart van de camera naar de computer. Daarom moet u ervoor zorgen dat er een goede verbinding wordt onderhouden tijdens de bestandsoverdracht.
 • Virale infectie:Als de computer niet met antivirus is beveiligd, worden de video's van de SD-kaart verwijderd wanneer deze op de betreffende computer wordt aangesloten.
 • Per ongeluk verwijderen: Om meer video's op de schijf te kunnen plaatsen, heeft de gebruiker mogelijk een paar onbelangrijke video's verwijderd. Tijdens dergelijke incidenten kan de gebruiker onbewust andere belangrijke informatie hebben verwijderd. Wat leidt tot het verlies van GoPro-video's.

Conclusie

De video's die met de GoPro-camera zijn gemaakt, kunnen om verschillende redenen op elk moment worden verwijderd. De GoPro-video's kunnen soms ook beschadigd zijn. Er zijn ook eenvoudige manieren om GoPro-video's te repareren. Het kan echter extra tijd kosten.

Om dergelijke scenario's te vermijden, is het raadzaam om hiervan een reservekopie te maken op de computer of een ander opslagapparaat. Als u geen back-up hebt en als de video's permanent worden verwijderd, downloadt en gebruikt u de Remo-software voor videoherstel om snel verwijderde fotos en videos terughalen op GoPro cameras

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 410