Geformatteerde SD Kaart Herstellen

Gebruik Remo Recover, een bewezen geformatteerde SD-kaarthersteltool. Ontworpen met een zeer intuïtieve interface, heeft Remo Recover slechts een paar simpele klikken nodig om al uw verloren video's en andere mediabestanden gemakkelijk te herstellen. Naast het herstellen van bestanden van geformatteerde SD-kaarten, kan de software ook ontbrekende bestanden herstellen van beschadigde of onleesbare opslagapparaten zoals externe HDD, SSD, USB, enz. Nu downloaden.

Bijna alle moderne videocamera's gebruiken een SD-kaart als opslagapparaat. Om verschillende redenen worden fouten op SD-kaarten vaak aangetroffen. Standaard kunnen camera's deze fouten herkennen en u vragen de SD-kaart te formatteren. Als menselijke fout kunt u instinctief ‘ja’ selecteren voor het formaat van de SD-kaart die op de camera verschijnt, waardoor video's en foto's verloren gaan die op de SD-kaart zijn opgeslagen.

Gelukkig worden de video's of foto's niet permanent gewist wanneer u uw SD-kaart op de camera formatteert. Als je wilt weten wat er met je foto's of video's gebeurt en hoe je video herstellen van de geformatteerde SD-kaart, raadpleeg het volgende gedeelte.

SD-kaarten die zijn geformatteerd met uw belangrijke videobeelden erin of een SD-kaart die corrupt blijkt te zijn en u dwingt te formatteren, kan leiden tot onomkeerbaar gegevensverlies. Als u echter beeldmateriaal van een geformatteerde SD-kaart wilt herstellen, moet u Remo Video Recovery Software gebruiken.

free-download-for-win free-download-for-mac

how to recover deleted lost formatted videos from camera SD card

Hoe kan Ik Footage Herstellen van een Geformatteerde SD Kaart?

Wanneer u de SD-kaart formatteert, wordt de video niet gewist. Het overschrijft het bestandssysteem met een nieuwer bestandssysteem. Het nieuwe bestandssysteem markeert de opslagruimte op de SD-kaart als gratis en klaar om te worden overschreven.

Dit betekent dat u video's kunt herstellen van een geformatteerde SD-kaart. U hebt echter software voor gegevensherstel nodig die toegang heeft tot opslagsectoren op laag niveau van de SD-kaart en herstelbare video's opruimt.

Het kan moeilijk zijn om video's van geformatteerde SD kaart herstellen, geïntegreerd met Deep scan-algoritme Remo herstellen kan bestanden lokaliseren en gemakkelijk herstellen, zelfs na het formatteren van het opslagapparaat.

Stappen om video's van een geformatteerde SD-kaart te herstellen

Stap 1: Download en installeer Remo Recover op uw computer en sluit uw geformatteerde SD-kaart erop aan.

Stap 2: Selecteer in het hoofdscherm uw schijf van waaruit u de videobestanden wilt herstellen.

select the drive to recover deleted video

Stap 3: Klik op de Scan optie om het scanproces te starten.

scan to recover deleted video

Notitie: Zodra de Quick scan is voltooid, start de tool automatisch Deep Scan. U kunt klikken op de Dynamic Recovery View om de herstelresultaten te zien.

recover deleted video files

Stap 4: Ga naar de Lost and Found Files in de Tree structure en vind uw verloren videobestanden.

Stap 5: Selecteer ten slotte de bestanden die u wilt herstellen en klik op de Recover optie om de herstelde verloren videobestanden terug te zetten naar de gewenste locatie.

seletc the video files to recover

Wat Betekent het als Mijn Camera zegt dat de Geheugenkaart moet Worden Geformatteerd?

Er zijn verschillende redenen waarom uw camera u heeft gevraagd om de SD-kaart te formatteren. De scenario's worden als volgt genoemd:

  • Wanneer u een gloednieuwe SD-kaart plaatst
  • Schakelen tussen SD-kaarten tussen twee verschillende camera's
  • Per ongeluk wissen of formatteren van camera-geheugenkaart
  • Geheugenkaart verwijderen uit

Moet ik de SD-kaart formatteren voor gebruik? (Gloednieuwe SD-kaart)

Over het algemeen zal een gloednieuwe, kant-en-klare SD-kaart of geheugenkaart geen bestandssysteem bevatten. Daarom moet u de nieuwe SD-kaart formatteren met een bestandssysteem om deze bruikbaar te maken.

Aangezien de meeste camera's het FAT32-bestandssysteem gebruiken om het opslagstation te beheren, wordt u gevraagd om de SD-kaart te formatteren zodra u een nieuwe SD-kaart in een camera plaatst.

Gelukkig denk ik niet dat u in dit scenario te maken krijgt met gegevensverlies.

Schakelen tussen SD-kaarten tussen camera's

Elke individuele camera heeft een specifieke mappenstructuur om gegevens op een SD-kaart op te slaan. De Canon-camera heeft bijvoorbeeld standaard een DCIM-map en binnen die map maakt Canon verder een submap op basis van het aantal afbeeldingen of video's. In het geval van Nikon creëert het de mapnaam die begint met DCM850, en alle mappen worden opgeslagen in de hoofdmap van de SD-kaart.

Als u de SD-kaart plaatst die eerder in een andere camera is gebruikt, wordt u vanwege deze verschillen gevraagd om de SD-kaart te formatteren.

Per ongeluk het formatteren van de geheugenkaart

Deze situatie komt vaak voor; veel gebruikers hebben de neiging om de foto's zonder kennisgeving te verwijderen. Niet alleen dat soms zelfs het formatteren van de SD-kaart ondergaat. Gelukkig kunt u zelfs in deze situaties video's of foto's herstellen die zijn opgeslagen op de SD-kaart van uw camera.

SD-kaart met geweld uitwerpen

Als de camera is ingeschakeld en de SD-kaart met kracht wordt uitgeworpen of verwijderd, worden alle gegevensoverdrachten tussen de camera en de SD-kaart onderbroken. Hierdoor wordt een SD-kaart van de camera RAW of raakt deze beschadigd.

Met een RAW SD-kaart heb je geen toegang tot media die erop zijn opgeslagen, en in het ergste geval kan de SD-kaart leeg worden en de bestanden die erop zijn opgeslagen niet weergeven. Ongeacht de status van de SD-kaart, zal de SD-kaart van de formatteercamera nog steeds resulteren in het verlies van video- of audiobestanden.

Men kan echter gemakkelijk repareren en gegevens van lege SD kaart terughalen die RAW of corrupt zijn geworden met vertrouwde software voor gegevensherstel.

Remo Recover is getest onder duizenden realtime gegevensverliesscenario's en is een zeer herziene en aanbevolen software voor gegevensherstel die met succes bestanden van RAW, corrupte of geformatteerde SD-kaarten kan herstellen.

free-download-for-win free-download-for-mac

Dit zijn enkele van de meest voorkomende situaties waarin je video's kunt verliezen die zijn opgeslagen op de SD-kaart van je camera.

Om een dergelijke situatie te voorkomen, is het beter om een back-up te maken van de inhoud van de SD-kaart. Zodat u dergelijke schrijnende situaties vermijdt. Echter, ongeacht deze scenario's, verwijderde video terughalen SD kaart in camera is mogelijk met Remo aan uw zijde.

Inpakken

De fout "SD-kaart formatteren" komt net zo vaak voor op een camera als op andere apparaten. Neem een stap terug en maak een back-up van de inhoud van de SD-kaart om voorbereid te zijn op rampen met gegevensverlies. Maar als u de SD-kaart hebt geformatteerd, kunt u dat nog steeds video's van geformatteerde SD kaart terughalen met behulp van Remo Herstellen. Niet alleen video's herstellen van SD-kaart Remo herstellen kan ook alle formaten van digitale mediabestanden herstellen

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 410