Weten Hoe Choppy Video Afspelen Repareren

Computers en mobiele telefoons zijn belangrijke redenen waarom mensen de hoeveelheid tijd die ze in bioscopen doorbrengen hebben verminderd. Er is een exponentiële groei van het aantal mensen dat films, series en andere video’s rechtstreeks op hun laptops en telefoons bekijkt.

Een schokkerig probleem met het afspelen van video kan uw kijkervaring ondermijnen. Vind je het niet erg belangrijk om goed ononderbroken af te spelen terwijl je video’s op je computer bekijkt?

Het antwoord is een onbetwistbaar “ja” en dit verklaart waarom alle online streamingdiensten en filmproducties meer investeren in het leveren van naadloze video-uitvoer van hoge kwaliteit. Dit artikel helpt je om je video-kijkervaring soepel te houden door je te begeleiden bij het gemakkelijk oplossen van een probleem met het afspelen van video.

Wat zijn de oorzaken achter schokkerige of kapotte video’s?

Er wordt gezegd dat een video schokkerig is wanneer deze niet correct kan worden afgespeeld. Er zijn veel mogelijke redenen voor dit fenomeen, enkele van de meest voorkomende aanwijzingen voor een schokkerige video zijn hieronder opgesomd:

 • Audio- en videocodecproblemen
 • Beschadigd of beschadigd videobestand
 • Verouderde mediaspelers
 • Onvoldoende systeemvereisten om het beoogde videobestand af te spelen

Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van een schokkerig videobestand. Er zijn verschillende methoden om dit probleem op te lossen. Dit artikel is allemaal eenvoudig en gemakkelijk te implementeren en heeft u alles in detail uitgelegd.

Methode 1: Hoe veranderlijke video-afspeelvideo met VLC-mediaspeler te repareren?
Methode 2: Hoe een schokkerig videobestand te repareren

Als u op zoek bent naar een meer geautomatiseerde oplossing voor een probleem met een schokkerig videobestand. Het wordt aanbevolen om gebruik te maken van een vertrouwde MOV reparatie tool. Maar voordat u aan het reparatieproces begint, gebruikt u eenvoudige en gratis stappen voor probleemoplossing met behulp van de VLC-mediaspeler die u in het volgende gedeelte kunt vinden.

Remo Repair MOV is een zeer gewilde video-reparatietool met bijna een half miljoen downloads. De tool is ontworpen met een krachtig algoritme en kan zonder problemen beschadigde, beschadigde of niet-afspeelbare video’s repareren. Probeer de software om je schokkerige videobestand gratis te repareren.

Methode 1: Hoe choppy video afspelen repareren video met behulp van VLC mediaspeler?

Wanneer u geconfronteerd wordt met een schokkerig probleem met het afspelen van video’s, zorg er dan voor dat u het videobestand in verschillende videospelers opent om te zien of het in elke speler hetzelfde is. Als de video problemen ondervindt bij het afspelen in alle mediaspelers, kan het zijn dat uw systeem de vereiste verwerkingssnelheid mist om de video af te spelen.

Je kunt een schokkerig videobestand gemakkelijk repareren met de VLC-mediaspeler. U kunt beginnen met het oplossen van problemen door de systeemconfiguratie te upgraden. Bovendien kan het volgen van deze stappen ook helpen bij het oplossen van een schokkend videoprobleem door de snelheid te verhogen:

 1. Schakel snelheidstricks in:
 • Open VLC mediaspeler, ga naar Tools en selecteer Preferences
 • Ga nu naar Video Preferences en selecteer alle voorkeuren
 • Klik op Video Codecs, kiezen FFmpeg en check Allow Speed Tricks
 • Saveen start VLC opnieuw

De bovengenoemde instellingen alleen kunnen het probleem met het afspelen van schokkerige video niet oplossen, maar het kan een stap dichter bij het gebruik van een afspeelbaar videobestand komen. De volgende stap is het bijwerken van de stuurprogramma’s in het apparaat.

 1. Apparaatstuurprogramma bijwerken:

Verouderde apparaatstuurprogramma’s kunnen een van de redenen zijn voor het schokkerig afspelen van video’s. Soms hoeft u alleen maar de stuurprogramma’s bij te werken om dit probleem op te lossen. Volg de onderstaande stappen om het stuurprogramma van het apparaat bij te werken en het probleem met het afspelen van schokkerige video op uw computer op te lossen:

 • Ga naar Device Manager, kiezen Sound, Video and Game Controller
 • Selecteer het apparaat dat u wilt bijwerken en klik op Update Driver Software
 • Start je computer opnieuw op.

Dit zou een schokkend probleem met het afspelen van video op uw computer moeten oplossen. Als u nog steeds met het schokkerige probleem kampt, moet u overwegen de resolutie van de video te verlagen en deze af te spelen.

 1. Controleer of uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten:

Dit is een belangrijk onderdeel waarnaar u op uw computer moet letten. De computer vereist een 2,4 Ghz-processor met minimaal 4 GB RAM om video’s met hoge resolutie af te spelen. Zorg er daarom voor dat als u probeert een HD-video of een 4K-video af te spelen, uw systeem voldoet aan de minimale systeemvereisten.

Als u geconfronteerd wordt met een schokkerig probleem met het afspelen van video, ondanks het feit dat uw computer aan de bovenstaande specificaties voldoet, ligt het probleem niet bij uw computer of de mediaspeler. Het probleem kan komen door een kapot of beschadigd videobestand.

Methode 2: Hoe choppy video bestand repareren

Nu je weet dat het haperen van de video te wijten is aan een kapot of beschadigd videobestand, is het belangrijk dat je het videobestand herstelt. Met zoveel oplossingen beschikbaar op internet, kan het lastig zijn om de juiste voor u te kiezen.

In dit artikel wordt u geïnformeerd over een bekroond videoherstelprogramma waarmee u een probleem met een schokkerig videobestand kunt oplossen.

Remo Repair MOV is een van de meest aanbevolen videoherstelprogramma’s op alle platforms van Windows en Mac. De tool met zijn geavanceerde reparatie-algoritme maakt een kopie van de kapotte of beschadigde video en werkt eraan met de veiligheid van het videobestand als prioriteit. De eenvoudig te gebruiken software is volledig gratis te downloaden op zowel Windows als Mac.

Snel video repareren om schokkerig afspelen van video te verhelpen:

Download en installeer Remo Repair MOV op uw computer en volg de onderstaande stappen:

 • Launch de software en klik op Healthy File, u moet een gezond videobestand uploaden dat op hetzelfde apparaat is opgenomen. De software gebruikt dit videobestand als referentie om MOV-video te repareren

 • Klik in hetzelfde scherm op Corrupted File en upload het beschadigde of beschadigde videobestand met een schokkerig afspeelprobleem.
 • Klik op Repair om het reparatieproces te starten. Na voltooiing van het reparatieproces kunt u Preview het gerepareerde videobestand voordat het op de gewenste locatie wordt opgeslagen.

Met deze 3 eenvoudige stappen kunt u probleem met het afspelen van schokkerige video eenvoudig oplossen. In het geval dat het videobestand waar u last van heeft, verschillende formaten heeft zoals avi, kunt u hier meer over leren reparatie van avi-videobestand.

Tips en trucs om videocorruptie in de toekomst te voorkomen:

Er zijn geen aantal redenen waarom je video beschadigd raakt. U kunt videocorruptie voorkomen met enkele veel voorkomende maatregelen die hieronder worden vermeld:

 • Zorg altijd voor een back-up van uw videobestanden, in geval van corruptie heeft u een ander exemplaar
 • Bescherm uw computer tegen virusaanvallen met vertrouwde antivirussoftware
 • Zorg er bij het bewerken van uw video voor dat u aan een kopie van een origineel bestand werkt
 • Gebruik alleen vertrouwde en aanbevolen hulpmiddelen om uw video’s te bewerken
 • Vertrouw op veilige en vertrouwde converters om uw videobestanden te converteren.

Dit zijn enkele veelvoorkomende tips voor u om corruptie of schade aan uw videobestand te voorkomen. Als u echter een beschadigde of corrupte video hebt, kunt u Remo Repair MOV gebruiken om het MOV-bestand gemakkelijk te repareren en ook repareren mp4 bestand.

Laat het ons in de commentaarsectie hieronder weten als u het probleem met het afspelen van schokkerig videobestanden met dit artikel kon oplossen en extra technische ondersteuning nodig had.

Weten Hoe Choppy Video Afspelen Repareren was last modified: april 22nd, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*