Weten Hoe een OST bestand te Importeren in Microsoft Outlook

Ik moest mijn Outlook-profiel opnieuw maken en dus toegang tot mijn Outlook-gegevens nodig hebben. Ik heb momenteel echter geen toegang tot het netwerk. Hoe kan ik mijn oude OST-bestand openen of importeren in mijn nieuwe Outlook-profiel?

Dit is wat er gebeurt, telkens wanneer u uw Outlook-profiel opnieuw maakt. Helaas is er geen ingebouwde functionaliteit beschikbaar voor het importeren van OST-bestanden zoals uw PST Import / Export-functie; daarom moet het handmatig gebeuren. Eigenlijk zijn deze OST-bestanden het Offline Outlook-gegevensbestand dat u helpt toegang te krijgen tot uw e-mails en andere Outlook-gegevens, zelfs wanneer de internetverbinding laag is.

Zodra u in eerste instantie het programma configureert of opnieuw maakt om verbinding te maken met een e-mailaccount, maakt de Microsoft Outlook-toepassing automatisch een OST-bestand of het offlinemapbestand. Dit OST-bestand bewaart een kopie van uw postvak en geeft u toegang tot uw e-mail, zelfs wanneer u niet verbonden bent met internet. OST-bestanden worden altijd op hun standaardlocatie opgeslagen, dus als u een alternatief OST-bestand wilt importeren, plaatst u het gewoon op die standaardlocatie.

Hieronder staan de eenvoudige stappen voor het importeren van het OST-bestand naar uw Microsoft Outlook-profiel; lees verder voor de volledige procedure:

  • Sluit uw Microsoft Outlook-toepassing en zorg ervoor dat deze niet actief is
  • Klik in het menu Begin op de optie “Mijn computer
  • Zoek nu de OST-bestandslocatie op uw computer en selecteer deze. Afhankelijk van de Windows-versie verandert uw OST-bestandslocatie:

In Windows XP: C:\Documents and Settings\<gebruikersnaam>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook directory

In Windows Vista en Windows 7: C:\Gebruikers\<gebruikersnaam>\AppData\Local\Microsoft\Outlook directory

  • Eens navigeerde u naar de map “Outlook map“, zoek het bestand met de naam “ost
  • Selecteer het bestand “ost” en sleep het naar uw bureaublad
  • Kopieer nu het alternatieve (oude) OST-bestand dat moet worden geïmporteerd in deze map “Outlook map”
  • Dan moet dit alternatieve OST bestand worden hernoemd naar “ost
  • Als u klaar bent en de Outlook-toepassing opent, worden deze nieuwe OST-gegevens automatisch geïmporteerd en gebruikt als het primaire OST-bestand.

Als je wilt werken aan PST-bestanden in plaats van aan OST (dus offline bestand), dan kun je zelfs OST naar PST terugvinden en importeer dat PST-bestand in uw Outlook-profiel.

Dus met de bovenstaande stappen kunt u eenvoudig uw OST-bestand importeren in uw nieuwe Outlook-profiel. Hoewel de stappen in dit proces eenvoudig en eenvoudig zijn, is extra zorg nodig bij het importeren. Dit komt omdat er tal van kansen zijn waarbij uw OST-bestand corrupt kan worden tijdens het kopiëren; dit zou je in nare situaties brengen. In dergelijke gevallen kunt u gebruik maken van de Remo OST naar PST Converteren software die u helpt bij het oplossen van de corrupte OST en converteert deze naar PST-bestand om veilige en eenvoudige toegang tot uw Microsoft Outlook-gegevens te garanderen. Bovendien is deze applicatie handig voor gebruikers om te begeleiden hoe te OST bestand repareren na corruptie als gevolg van virus- en malwareaanvallen en andere redenen.

Weten Hoe een OST bestand te Importeren in Microsoft Outlook was last modified: december 4th, 2019 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*