Beschadigde Harde Schijf Herstellen Mac

Tijdens het gebruik van uw Mac is het u misschien opgevallen dat het systeem regelmatig crasht, mappen verdwijnen, de computer trager wordt, enz. Dit zijn aanwijzingen dat de harde schijf mogelijk beschadigd is. Deze corruptie kan het gevolg zijn van fysieke schade aan de schijf, virusinfectie, firmware-corruptie of ongeorganiseerde gegevens als gevolg van fouten in het bestandssysteem. Ondanks de corruptie zult u het kunnen beschadigde harde schijf herstellen Mac door een paar stappen voor probleemoplossing uit te voeren. Door je aan het einde van het artikel te houden, zul je kunnen begrijpen hoe je met succes de Mac-harde schijf kunt herstellen, zelfs nadat deze beschadigd of beschadigd is geraakt.

Hier zijn 3 methoden voor probleemoplossing die een gebruiker moet uitvoeren voordat hij gegevens van een beschadigde harde schijf herstelt.

  1. Controleer of de harde schijf beschadigd is
  2. Herstel beschadigde of beschadigde harde schijf met de opdracht DiskUtil
  3. Voer het FSCK-commando uit en herstel de beschadigde Mac-harde schijf

Controleer of de harde schijf beschadigd is:

Soms is de schijf of partitie mogelijk niet echt beschadigd of beschadigd. Analyseer de schijf voordat u gegevensherstel uitvoert. Volg de onderstaande stappen om te controleren of de harde schijf op de Mac daadwerkelijk is beschadigd of niet.

  • Open Utilities en zoek naar Terminal
  • Kopieer deze code in de terminal “diskutil verifyVolume /Volumes/DriveName
  • Vervang “DriveName” door uw beschadigde of beschadigde Mac-partitienaam en druk op Enter.

Als er tekenen zijn van corruptie, wordt op het tabblad Terminal de melding “Uw volume is beschadigd gevonden en moet worden gerepareerd” weergegeven. Als u dit bericht bent tegengekomen, voert u de stappen voor probleemoplossing uit die in de volgende sectie worden vermeld beschadigde harde schijf terughalen Mac.

Herstel beschadigde of beschadigde harde schijf met de opdracht Schijfhulpprogramma:

Als de gebruiker eenmaal heeft ontdekt dat het volume is beschadigd, kan hij het herstellen met behulp van de terminal. Volg de onderstaande stappen om uw beschadigde Mac-harde schijf te repareren.

  • Open de Mac Terminal en plak de onderstaande code.
  • diskutil repairVolume /Volumes/DriveName”.
  • Vervangen “DriveName” met de exacte naam van de beschadigde Mac-partitie en druk op Enter.

Notitie: Mac Terminal is hoofdlettergevoelig, dus de gebruiker moet de exacte naam van de partitie of het volume invoeren.

Als het Schijfhulpprogramma aangeeft dat de schijf met succes is gerepareerd, kunt u opnieuw opstarten en toegang krijgen tot gegevens op de Mac.

Als u de beschadiging van de harde schijf niet kunt herstellen met Schijfhulpprogramma, gaat u verder met het lezen van de verdere sectie.

Herstel een beschadigde Mac-harde schijf door de FSCK-opdracht uit te voeren:

Ten eerste moet u het Mac-systeem opnieuw opstarten in de modus voor één gebruiker om de corrupte Mac-partitie te herstellen met behulp van de FSCK-opdracht.

Stap 1: Open Terminal, type diskutil lijst en klik op Enter

Stap 2: Noteer het corrupte partitienummer dat ongeveer zo wordt weergegeven /dev/disk#.

Stap 3: De “/disk#” moet worden vervangen door het corrupte Mac-partitienummer van de gebruiker (bijv. disk0, disk1 enz.).

Stap 4: Start nu de computer opnieuw op, terwijl de Mac opnieuw wordt opgestart, houd ingedrukt Command + S om de modus voor één gebruiker te openen

Stap 5: Typ de volgende code zodra u de modus voor één gebruiker opent “/sbin/fsck_hfs -fy /dev/disk#” en vervangen “disk#” met het daadwerkelijke nummer van de beschadigde partitie.

Stap 6: Hit op Enter en wacht tot de Terminal de fouten heeft gescand en hersteld

Stap 7: Nadat het reparatieproces is voltooid en u een bericht vindt met de melding ***** FILE SYSTEM WAS MODIFIED ***** ”, geeft dit aan dat de opdracht fsck het probleem heeft gevonden en verholpen.

Stap 8: Voer vervolgens de opdracht opnieuw uit totdat u het bericht “** Het volume [naam] lijkt in orde te zijn” vindt. Typ nu reboot in het commando. Hierdoor wordt de Mac opnieuw opgestart en gaat u naar het inlogscherm.

De bovengenoemde methoden zullen u helpen om een beschadigde Mac-harde schijf te repareren en te herstellen. Als u echter geen toegang kunt krijgen tot de gegevens nadat u de FSCK-opdrachtharddrive hebt uitgevoerd, zelfs na het oplossen van problemen, is het laatste redmiddel het gebruik van betrouwbare Mac-software voor gegevensherstel.

Bonustip: Als u specifiek op zoek bent naar reparatie beschadigde APFS schijf en gegevens terughalen klik op de link voor meer informatie.

Software om gegevens te herstellen van een beschadigde Mac-harde schijf:

Het repareren van een beschadigde of corrupte Mac-harde schijf met Terminal is niet eenvoudig voor beginnende gebruikers van Mac. Deze processen zijn ook ingewikkeld en riskant, omdat dit kan leiden tot gegevensverlies als opdrachten onjuist zijn ingevoerd. Daarom is de veiligste en gemakkelijkste manier om gegevens te herstellen van een beschadigde iMac- of MacBook-harde schijf het gebruik van professionele Mac-software voor gegevensherstel.

Remo Recover voor Mac is gebouwd en ontworpen met een zelfverklarende interface om gegevens van een beschadigde harde schijf te herstellen. Geïntegreerd met een diep scan-algoritme, scant de tool de beschadigde harde schijf sector voor sector om de gegevens te herstellen in alle versies van Mac OS, inclusief de nieuwste Mac OS Catalina. Download en probeer de software nu gratis.

download the software to repair avi files on Mac

Hoe Beschadigde Harde Schijf Herstellen Mac:

Download, installeer en start Remo Herstel Mac op uw Mac-machine.

Selecteer “Recover Volumes/ Drives” vanuit het hoofdscherm en kies vervolgens “Volume Recovery” vanaf het volgende scherm. Nu, de beschadigde of beschadigde Mac-harde schijf waarvan de gebruiker gegevens of bestanden wil herstellen en verder wil gaan “Next”. Als de gebruiker de volledige partitiegegevens wil herstellen, selecteert u eenvoudig “Mark All” en klik op “Next”. Zodra het scanproces is voltooid, worden uw herstelde bestanden van de corrupte schijf weergegeven in “File Types View” of “Data View”. Klik op het bestand en selecteer “Preview” optie die beschikbaar is in de rechterbovenhoek van de software. Klik ten slotte op opslaan en Browse voor een locatie om de herstelde gegevens op te slaan.

Bekijk deze videolink om te leren hoe u gegevens kunt herstellen van een beschadigde Mac-harde schijf.

Gevolgtrekking:

De bovengenoemde stappen voor probleemoplossing zullen u helpen om de beschadigde Mac-harde schijf te herstellen. Als u de beschadigde harde schijf echter niet kunt herstellen, gebruik dan de Remo Mac-software voor gegevensherstel om de gegevens van de schijf te herstellen. Bovendien ondersteunt deze software gegevensherstel van HFS +, HFSX, FAT16, FAT32, APFS-bestandssystemen. Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de software of bij het herstellen van gegevens uit de tool, kunt u contact opnemen met het technische assistentie team dat u tijdens het herstelproces van de beschadigde Mac-partitie zal begeleiden.

Beschadigde Harde Schijf Herstellen Mac was last modified: november 4th, 2020 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*