Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Externe Harde Schijf Herstel

Wilt u herstel van externe harde schijven uitvoeren? Gebruik Remo Recover, een gebruiksvriendelijke tool om gegevens van een externe harde schijf te herstellen. Deze tool werkt met geavanceerde algoritmen voor gegevensherstel om herstel van de externe harde schijf uit te voeren onder verschillende scenario's voor gegevensverlies. Zoals verwijdering, corruptie, opmaak, enz. Probeer deze tool en herstel nu al uw foto's, video's, audiobestanden, documenten en nog veel meer!

Een externe harde schijf is een opslagapparaat dat wordt gebruikt om een back-up van uw bestanden te maken. Het wordt ook gebruikt als een middel om de opslagcapaciteit van de computer uit te breiden. Als u gegevensverlies op de externe harde schijf tegenkomt, betekent dit dat u al uw back-up verliest die u over meerdere jaren hebt verzameld.

Mocht u gegevens kwijt zijn, dan hoeft u zich geen zorgen te maken! Al uw gegevens van externe harde schijf kunnen eenvoudig worden hersteld. Dit artikel is het meest geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar gratis manieren om gegevens van een externe harde schijf te herstellen in meerdere scenario’s, zoals formatteren, verwijderen, corruptie en nog veel meer. Ook als u iemand bent die op zoek is naar de beste externe hersteltool voor harde schijven om gegevens te herstellen, vindt u hier een speciale sectie over de beste herstelsoftware voor externe harde schijven in 2022.

Wat leer je in deze herstelgids voor externe harde schijven?

 1. Redenen voor storingen aan de externe harde schijf
 2. Tips om gegevens van externe harde schijf te herstellen
 3. Gratis methoden om gegevens van externe harde schijf te herstellen
 4. Beste externe harde schijf herstelsoftware
 5. Wanneer moet u de gegevensherstelservice uitvoeren?
 6. Veelgestelde vragen over herstel van externe harde schijf

Redenen voor storingen aan de externe harde schijf

 1. Menselijke fout: Menselijke fouten zijn een van de meest voorkomende redenen voor het verliezen van gegevens van een externe harde schijf. Er zijn verschillende gevallen waarin u per ongeluk bestanden kunt verliezen, zoals per ongeluk formatteren, verwijderen, enz.
 2. Virusinfectie: Als u uw externe harde schijf aansluit op een computer met ernstige virussen of malware, is de kans groot dat u uw bestaande gegevens verliest.
 3. Onverwachte stroomstoot: Een stroomstootprobleem resulteert niet alleen in een scenario voor gegevensverlies, maar beschadigt ook uw externe harde schijf. Een extreme toename van de spanning kan uw schijf op elk moment dood maken. Tijdens een stroompiek kunt u de externe harde schijf loskoppelen van uw computer voordat u gegevens verliest.
 4. Mislukte systeemupdate: Elke mislukte systeemupdate terwijl de externe harde schijf in gebruik is, kan leiden tot een scenario voor gegevensverlies. Soms kan het de gegevens van uw externe harde schijf, zoals video’s, documenten, enz. beschadigen.
 5. Systeemcrash: Systeemcrash of mislukte herinstallatie van het besturingssysteem wanneer uw externe harde schijf op de pc is aangesloten, kan leiden tot een scenario voor gegevensverlies.
 6. Corruptie of schijffouten: Fouten op de externe harde schijf, zoals het niet formatteren van de schijf, het station niet gedetecteerd, bestandssysteemfouten, enz., kunnen resulteren in een krachtig formatteren van de schijf. Dit kan op zijn beurt leiden tot gegevensverlies als u geen back-up hebt onderhouden.
 7. Fysieke schade: Als u een ongewoon geluid hoort, zoals een klikgeluid van uw externe harde schijf, dan is dit een duidelijke indicatie dat uw schijf zich in een abnormale staat bevindt. Dit kan te wijten zijn aan fysieke schade of slijtage van een externe harde schijf.

Tips om gegevens van externe harde schijf te herstellen

 1. Stop met het gebruik van uw externe harde schijf zodra u er gegevens van verliest totdat u geen herstel uitvoert.
 2. Voeg geen bestanden toe aan of werk deze bij op uw externe harde schijf. Dit is om te voorkomen dat de te herstellen bestanden worden overschreven.
 3. Gebruik geen onbetrouwbare methoden of hulpmiddelen om gegevens op de externe harde schijf te herstellen. Dit kan leiden tot permanente verwijdering of kan gegevens beschadigen.
 4. Maak regelmatig een back-up van uw belangrijke gegevens op de externe harde schijf naar een ander apparaat of cloudopslag zoals Google Drive.
 5. Werp uw externe harde schijf niet op de verkeerde manier uit.
 6. Voer een scan uit voordat u uw externe harde schijf op uw computer gebruikt.
 7. Sluit uw schijf niet aan op met virus geïnfecteerde computers.
 8. Houd uw Windows Defender- of antivirussoftware up-to-date.
 9. Gebruik betrouwbare software voor gegevensherstel zoals Remo herstellen om gegevens van de externe harde schijf te herstellen.
 10. Koppel uw externe harde schijf los of verwijder deze wanneer u de eerste tekenen van een stroomstoot ziet.

Hoe Gegevens van Externe Harde Schijf Herstellen?

In deze sectie hebben we 3 verschillende delen van informatie behandeld. Het eerste deel gaat over gratis en betrouwbare manieren om gegevens van een externe harde schijf te herstellen. Het tweede deel bevat informatie over de beste tools voor het herstellen van externe harde schijven die u kunt gebruiken in scenario’s voor permanent gegevensverlies. En in het laatste deel hebben we besproken wat u moet doen als uw harde schijf fysiek beschadigd of kapot is om er gegevens van te herstellen.

Deel 1: Maak gebruik van gratis methoden:

OpdrachtpromptGegevens herstellen van een corrupte externe harde schijf
Items zichtbaar makenOm ontbrekende bestanden van externe harde schijf te herstellen
Apparaatstuurprogramma’s opnieuw installerenProbleem met externe harde schijf niet gedetecteerd oplossen

1.       Opdrachtprompt – Logische beschadiging oplossen

Telkens wanneer u gegevens van uw externe harde schijf verliest door corruptie, kunt u CHKDSK gebruiken. Het is een gratis Windows-hulpprogramma om corruptie van het bestandssysteem te herstellen vanaf elk opslagapparaat, zoals een externe harde schijf.

Als u geen toegang kunt krijgen tot uw schijf, voert u de opdrachtpromptfunctie uit op Windows 11/10 die mogelijke fouten in uw externe harde schijf identificeert en repareert. Nadat de opdrachtprompt is voltooid, wordt een nieuwe map in .chk-bestandsindeling gemaakt die uw verloren gegevens bevat. Door het .chk-bestandsformaat te wijzigen in het oorspronkelijke bestandsformaat, hebt u toegang tot uw bestanden vanaf de externe harde schijf.

Stappen om opdrachtprompt uit te voeren om corrupte externe harde schijf te repareren:

 1. Type cmd in uw Windows-zoekvak.

 • Open de opdrachtprompt door te selecteren Run as administrator optie.

 • Nadat de opdrachtprompt is voltooid, worden alle logische problemen met betrekking tot uw externe harde schijf opgelost. En u kunt er gemakkelijk toegang toe krijgen tot uw verloren gegevens.

2.       Ontbrekende of verloren bestanden op externe harde schijf zichtbaar maken

In de meeste gevallen denkt u misschien dat u gegevens van uw externe harde schijf bent kwijtgeraakt door corruptie of een andere reden. Maar dat kan te wijten zijn aan het feit dat bestanden worden verborgen. In dergelijke gevallen kunt u bestanden zichtbaar maken om ontbrekende gegevens van een externe harde schijf terug te krijgen.

Stappen om bestanden zichtbaar te maken van externe harde schijf:

Windows 11:

 1. Open File Explorer op uw Windows 11 door te drukken Windows en E sleutels tegelijk.
 2. Ga naar de externe harde schijf waarop u bestanden bent kwijtgeraakt en klik op de View optie.

 • Onder de Show optie, selecteer Hidden items om toegang te krijgen tot ontbrekende externe harde-schijfbestanden.

Windows 10:

 1. Sluit uw externe harde schijf aan en open Verkenner vanuit de taakbalk.
 2. Selecteer het tabblad Weergave en klik op Opties.

 • Selecteer het tabblad Weergave, kies Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven en klik op OK.

3.       Apparaatstuurprogramma’s opnieuw installeren – Niet-gedetecteerde externe harde schijf

Als uw externe harde schijf niet compatibel is met uw Windows-computer of niet goed functioneert, moet u proberen de apparaatstuurprogramma’s opnieuw te installeren naar de nieuwste versie. Dit helpt u bij het repareren van de externe harde schijf herkent niet of opsporen problemen.

 1. Type Device manager in het zoekvak en open het.

 • Uitvouwen de Disk drives optie om uw externe harde schijf te vinden.
 • Rechtsklik op de externe harde schijf en selecteer Uninstall apparaat.

 • Start de pc opnieuw op. Zodra het is voltooid, worden de nieuwste stuurprogramma’s automatisch opnieuw geïnstalleerd.

Deel 2: Gebruik het beste externe harde schijf herstel software

1.       Remo herstellen

Remo Recover is een gebruiksvriendelijke tool die is ontworpen om gegevens te herstellen van een harde schijf en verschillende andere opslagapparaten zoals een externe harde schijf, SSD, SD-kaart, USB-drive en nog veel meer. Deze tool werkt met geavanceerde algoritmen voor gegevensherstel om verloren of verwijderde bestanden van een externe harde schijf met eenvoudige klikken te herstellen.

Deze tool wordt zeer erkend en gedownload door meer dan 15 miljoen gebruikers over de hele wereld. Het biedt 24/7 gratis technische ondersteuning en helpt u bij het herstellen van gegevens van verschillende merken externe harde schijven. Zoals WD Elements Portable Drive, Seagate Game Drive/ Portable Drive, Maxone 500 GB Ultra Slim Drive, Toshiba Gaming/Canvio Basics Portable Drive, Silicon Power Portable External Hard Drive, SanDisk Extreme Portable External SSD, WD Portable Gaming Drive, Samsung T5 Portable SSD , en nog veel meer.

Voordelen van het gebruik van Remo herstellen software:

 1. De tool werkt met de Deep Scan-functie om gegevens te herstellen van een externe harde schijf die corrupt, beschadigd, geformatteerd, niet-herkend of niet gedetecteerd is.
 2. Remo Recover werkt met een alleen-lezen modus-interface om verwijderde of verloren bestanden/partities van een harde schijf te herstellen. Dit zorgt voor veilig gegevensherstel op de externe harde schijf zonder wijziging van de originele inhoud.
 3. Deze hersteltool voor externe harde schijven ondersteunt het herstel van meer dan 300 bestandsindelingen, zoals foto’s, onbewerkte afbeeldingen, documenten, video’s, audiobestanden en meer.
 4. Remo Recover ondersteunt verschillende bestandssystemen zoals exFAT, NTFS, FAT32, FAT, enz. Bovendien is het compatibel met de nieuwste versies van Windows- en Mac-besturingssystemen, waaronder Windows 11/10 en macOS Monterey/Big Sur.
 5. De tool biedt een gratis voorbeeld van de herstelde foto’s of video’s. Dit kan u helpen het herstelresultaat te beoordelen voordat u ze op de door u gewenste locatie opslaat.

Stappen om herstel van externe harde schijf uit te voeren met behulp van Remo herstellen software

Stap 1: Download en installeer Remo Recover op uw Windows- of Mac-computer en sluit uw externe HDD hierop aan.

Stap 2: Selecteer in het hoofdscherm de externe HDD waarvan u gegevens wilt herstellen.

Notitie: Als u de schijf niet kunt vinden, kunt u de optie selecteren: Can’t find the drive.

Stap 3: Klik op de Scan optie om het scanproces te starten.

Notitie: Zodra de Quick scan is voltooid, start de tool automatisch Deep Scan. U kunt klikken op de Dynamic Recovery View om de herstelresultaten te zien.

Stap 4: Ga naar de Lost and Found Files in de Tree structure en vind uw verloren bestanden op de externe HDD.

Stap 5: Selecteer ten slotte de verloren bestanden die u wilt herstellen en klik op de Recover optie om de herstelde bestanden terug te zetten naar de gewenste locatie.

2.       Alternatieve tools om gegevens van externe harde schijf terughalen

1.       Yodot herstelsoftware

Yodot Gegevens Herstel is een eenvoudig te gebruiken software om gegevens van een externe harde schijf te herstellen met simpele klikken. Net als bij Remo External Hard Drive Recovery, is deze tool ontworpen met geavanceerde scanalgoritmen om gegevens te herstellen onder verschillende scenario’s voor gegevensverlies, zoals verwijdering, corruptie, formattering, enz. Yodot Data Recovery kan gemakkelijk bestanden herstellen van onleesbare externe harde schijf.

Voordelen van Yodot herstelsoftware

 1. De tool is compatibel met Windows 10 en macOS Catalina.
 2. Het biedt gratis een voorbeeld van herstelde foto’s.
 3. U kunt prioriteit geven aan het herstelresultaat door de bestandstypen te selecteren die u vanaf de externe HDD wilt herstellen.
 4. Gegevens herstellen van SCSI, SATA, SAS of een andere populaire harde schijf-interface

2.       Easeus gegevensherstel wizard

Easeus Data Recovery Wizard is een van de gebruiksvriendelijke tools voor gegevensherstel. Het biedt 24/5 technische ondersteuning om vragen van gebruikers op te lossen. Met deze software kunt u eenvoudig bestandsherstel uitvoeren vanaf een externe harde schijf, SD-kaart, USB en nog veel meer. In tegenstelling tot Yodot Recovery, biedt deze software herstel vanaf een aangepaste locatie zoals een bureaublad, Prullenbak, enz.

Voordelen van Easeus gegevensherstel software

 1. Ondersteunt herstel van verschillende merken externe harde schijven zoals Toshiba, ADATA, Samsung, enz.
 2. Net als bij Remo Recover-software, kan deze tool ook gegevens terughalen van een externe harde schijf na virusaanval of bestandssysteem corruptie.
 3. Deze herstelsoftware voor externe harde schijven kan gemakkelijk foto’s van verschillende formaten herstellen, zoals PNG, JPG, BMP, SVG, GIF, enz.
 4. Easeus gegevensherstel wizard eenvoudig gegevens herstellen van SSD.

3.       Disk Drill

Disk Drill is een professionele software voor gegevensherstel voor Windows-gebruikers. De tool is eenvoudig te gebruiken en gratis te downloaden. Met deze software voor gegevensherstel kunt u eenvoudig gegevens van beschadigde sd kaart halen, en externe harde schijf. Disk Drill ondersteunt het herstel van verschillende bestandstypes zoals ZIP, PSD, RAR, enz.

Voordelen van het gebruik van Disk Drill software

 1. Herstelt gegevens van externe harde schijf verschijnt niet Mac.
 2. Ondersteunt herstel van verschillende merken externe harde schijven zoals HP, LaCie, Toshiba, enz.
 3. Disk Drill is compatibel met Windows 10 en zijn vorige besturingssysteem.
 4. Net als Remo Recover heeft Disk Drill ook een Deep Scan-optie om de geformatteerde harde schijf te herstellen.

Deel 3: Gegevensherstelservice

In verschillende scenario’s voor gegevensverlies, van onbedoelde verwijdering tot beschadiging van de externe HDD, hebt u begrepen hoe u gegevens kunt herstellen met handmatige methoden of externe herstelsoftware voor harde schijven. Maar het herstellen van gegevens van een fysiek beschadigde externe harde schijf is niet zo eenvoudig. Het is een uitdaging als u de bovenstaande probleemoplossing gebruikt.

Wanneer uw externe harde schijf fysiek kapot of beschadigd is, dan kunt u er geluid van horen. Dit geeft aan dat uw gegevens die erop zijn opgeslagen gevaar lopen. Tijdens slijtage van de externe harde schijf is het herstellen van gegevens een uitdagende taak, dus zorg ervoor dat u een back-up hebt gemaakt van al uw bestanden.

Als u gegevensverlies ondervindt van een kapotte externe harde schijf, neem dan contact op met een gecertificeerde specialist in gegevensherstelservice. Een van de beste manieren om een ​​betrouwbare dienstverlener te kiezen, is om niet alleen de herstelkosten als de enige factor te beschouwen. U kunt ook zoeken naar verschillende parameters, zoals jarenlange ervaring in gegevensherstelservice, het aantal opgeloste zaken, locatie of gemakkelijke toegang tot het gegevensherstelservicecentrum, gegevensprivacy en nog veel meer.

Bovendien brengt een betrouwbare aanbieder van gegevenshersteldiensten de herstelkosten in rekening, afhankelijk van vele factoren, zoals de hoeveelheid gegevens die moet worden hersteld, de gezondheid van uw schijf, de complexiteit van het scenario voor gegevensverlies, enz.

Veel Gestelde Vragen

1.       Kunnen gegevens worden hersteld van een beschadigde externe harde schijf?

Ja, gegevens kunnen worden hersteld van een beschadigde externe harde schijf. Wanneer u kleine corruptie op de externe harde schijf hebt opgelopen, gebruikt u de opdrachtpromptfunctie om gegevens te herstellen. Maar als uw schijf ernstig beschadigd is of volledige gegevens op de externe harde schijf wilt herstellen, gebruik dan Remo Recover-software.

2.       Kunnen bestanden worden hersteld van een defecte externe harde schijf met Remo Recover?

Ja, u kunt bestanden herstellen van een defecte externe harde schijf met Remo Recover. Maar de enige voorwaarde voor gegevensherstel van een defecte externe harde schijf is dat deze moet worden gedetecteerd in Schijfbeheer.

3.       Hoe een externe harde schijf formatteren?

Formatteren wist alle gegevens die op uw externe harde schijf zijn opgeslagen. Zorg er dus voor dat u een back-up hebt gemaakt van al uw belangrijke gegevens. Volg de onderstaande eenvoudige stappen om een externe harde schijf te formatteren;

 1. Sluit uw externe harde schijf aan op uw pc
 2. Open This PC, en zoek uw externe HDD.
 3. Klik met de rechtermuisknop op de schijf en klik op de Format optie.
 4. Kies het bestandssysteem NTFS (het meest geschikt wanneer u uw schijf op Windows gebruikt) of exFAT (het meest geschikt wanneer u uw externe harde schijf op zowel Windows als Mac gebruikt) en klik op Start.
Standaard afbeelding
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Artikelen: 94

Geef een reactie