Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Reparatie VLC Speelt Geen Video af MP4

VLC-mediaspeler is een van de meest gebruikte spelers en ondersteunt bijna alle soorten videobestandsindelingen. Hoewel MP4 wordt ondersteund door VLC, zijn er momenten waarop je tegenkomt schokkerig afspelen van video probleem of  je VLC-speler speelt sommige videobestanden niet af. 

Wat zijn redenen waarom VLC geen MP4-video afspeelt??

Dit probleem waarbij VLC geen MP4-video afspeelt, kan verschillende redenen hebben. We hebben de meest voorkomende scenario’s hieronder behandeld::

 • Probeer MP4-video af te spelen op een verouderde VLC-speler
 • VLC-instellingen uitgeschakeld en u stopt met het afspelen van MP4-video
 • MP4-video met codec-problemen
 • In ergere gevallen kan uw MP4-videobestand corrupt of beschadigd zijn.

Gelukkig zijn er eenvoudige oplossingen die VLC gemakkelijk kunnen repareren die geen MP4-bestand afspeelt. Blijf tot het einde van het artikel, samen met het speelbaar maken van je MP4-video op VLC, kun je ook eventuele beschadigingen aan je videobestand oplossen.Kan geen MP4 video afspelen?

Bij dit proces om het probleem op te lossen, moet u eerst controleren waar het probleem ligt. 

Is het uw MP4-bestand dat corrupt is?? 

of is VLC-speler de boosdoener?

vlc not playing mp4 videos

Geen zorgen, het is een no brainer taak! Speel eerst je MP4-video af op andere mediaspelers en speel ook andere MP4-video’s op dezelfde VLC-speler.

  • Als MP4 op andere mediaspelers wordt afgespeeld, is uw VLC de boosdoener; om je VLC-spelerproblemen op te lossen, ga je gewoon met deel 1
  • Als uw MP4 geen video afspeelt op andere mediaspelers, ligt het probleem bij uw MP4-video. Het is een eenvoudige taak om de niet-afspeelbare MP4-video te repareren, ga gewoon naar deel 2 of u kunt gewoon doorgaan, gebruik maken van een videoreparatietool die u kan helpen om uw MP4-videobestand op elke mediaspeler af te spelen.

Remo Reparatie voor MOV en MP4 en u helpen al uw problemen met het videobestand in een mum van tijd op te lossen. Als u zeker weet dat uw MP4-bestand defect is en gerepareerd moet worden, verspil dan geen tijd! Remo is volledig gratis te downloaden en uit te proberen op zowel Windows als Mac. Download nu.

free-download-for-win free-download-for-mac

Deel 1: Problemen met VLC-speler oplossen – MP4 speelt niet af op VLC

1 Upgrade VLC naar de nieuwste versie:

Als uw MP4-codec niet compatibel is met de VLC-speler, kunt u geen MP4-video afspelen. Meestal zullen oudere versies van de VLC-speler problemen hebben met het afspelen van MP4-video. Het enige dat u hoeft te doen, is de nieuwste versie van de VLC-speler upgraden of downloaden en proberen de MP4-video af te spelen. Als hiermee het probleem niet is opgelost, gaat u verder met de volgende methode.

2 MP4-videocodec-probleem – converteer MP4 naar VLC-compatibel

Een andere belangrijke reden waarom MP4-video niet op VLC wordt afgespeeld, is dat uw VLC niet compatibel is met de MP4-codec. Zelfs na het downloaden van de nieuwste versie van VLC, als je MP4 niet op VLC kunt afspelen, moet je overwegen het bestand te converteren naar een VLC-compatibel bestandsformaat. Je kunt het VLC-codec-pakket downloaden van de officiële VLC-site en voor het converteren zijn er verschillende online MP4-converters beschikbaar. Kies degene die het beste bij uw behoeften past.VLC speelt mp4 niet goed af.

3 Schakel hardware-videodecodering uit in VLC

VLC die MP4 niet afspeelt, kan te wijten zijn aan het feit dat uw hardwaredecodering van de speler de weergave-effecten niet aankan. Het lijkt erop dat je video te veel ondertiteltracks heeft en dat de videokaart die je gebruikt de video niet kan versnellen. De beste oplossing om dit op te lossen, is door de hardware-videodecoderingsoptie op VLC uit te schakelen. Hieronder staan de stappen om dit te doen:

 • Open VLC-speler en ga naar Tools –> Preferences. Klik vervolgens linksonder in het venster op Instellingen weergeven en selecteer ALL knop.

 • Hier worden nu alle opties weergegeven. Navigeer hier naar Input / Codecs -> Video Codecs -> FFmpeg
  Schakel hier de . uit Hardware decoding optie
  fix vlc not playing Mp4 by disabling hardware decoding
 • Als het klaar is, kun je VLC nu sluiten en opnieuw openen. Probeer dan gewoon je MP4-video af te spelen en controleer of dit werkt. Als dit niet helpt, probeer dan de volgende optie.

4 Configureer video-uitvoermodus op VLC

Nu is het tijd om de Video Output Mode configuratie. Hier hoeft u alleen uw . te configureren X server attribuut correct. Open hiervoor gewoon VLC player en ga naar

Tools -> Preferences -> Video section -> controleer de Enable Video box voor het geval er niet op wordt geklikt.

Vink vervolgens het vakje voor Raamdecoraties aan, voor het geval dit niet is aangevinkt. Selecteer vervolgens ‘X11 video output (XCB)’ in het vervolgkeuzemenu Uitvoer. Sla nu alle gemaakte instellingen op en open uw VLC Player opnieuw. Nu zou je MP4-video met succes op de VLC-speler moeten worden afgespeeld.Reparatie VLC speelt video af MP4

Part 2: Fix MP4-bestand niet afspelen met videoreparatiesoftware

Er zijn verschillende redenen achter MP4-videocorruptie – onjuiste overdracht, codec-problemen, audio-videosynchronisatieproblemen, onderbreking tijdens het comprimeren van de video of het converteren van het videobestandsformaat en de lijst groeit.

U kunt echter eenvoudig elk probleem met uw MP4 of een ander videobestandsformaat oplossen met behulp van de videoreparatietool van Remo

Remo Repair MOV/MP4 is de meest aanbevolen tool over de hele wereld om elk probleem met betrekking tot MP4- of MOV-video’s op te lossen.

Gebouwd met een veilig adaptief algoritme dat de corruptie begrijpt met behulp van een referentiebestand, maakt Remo het reparatieproces te eenvoudig. Bijvoorbeeld al uw problemen met mp4 videobestand wordt in slechts een paar klikken hersteld.VLC bestand omzetten naar MP4

Is het niet geweldig? Het is volledig gratis te downloaden en te proberen op zowel Windows als Mac.

free-download-for-win free-download-for-mac

5 Hoe repareer ik MP4-video die niet op VLC wordt afgespeeld met Remo?

Volg de onderstaande stappen om te repareren dat MP4 niet speelt op VLC of een ander probleem met spelers:

Om dit probleem op te lossen dat VLC geen MP4-video’s afspeelt, moet u eerst downloaden en installeren Remo Video Repair Tool. Start vervolgens de software en volg de onderstaande instructies:

Stap 1: Klik in het hoofdscherm op Select File en kies het mp4-bestand dat u moet repareren
repair mp4 file that is not playing on MP4

 

Stap 2: Om er zeker van te zijn dat het mp4-videobestand dat niet wordt afgespeeld correct wordt opgelost, geeft u een videobestand op dat is opgenomen op hetzelfde apparaat of met dezelfde codec en klikt u op Repair.
provide a reference MP4 file to fix corrupt MP4 file

Stap 3: Zodra het proces met succes is voltooid, kunt u een voorbeeld van de gerepareerde MP4 bekijken door op of . te klikken Preview optie en Save het bestand op een willekeurige locatie naar keuze.

Voordat we eindigen: 

Afgezien van het oplossen van problemen met MP4- of MOV-bestanden die niet op VLC kunnen worden afgespeeld, kunt u deze tool ook gebruiken om corrupte DJI-video’s te repareren. Ongeacht het cameramodel dat wordt gebruikt voor het opnemen van deze MOV- en MP4-video’s, deze tool zal ze allemaal repareren. Het kan snel reparatievideo’s gemaakt op GoPro, Canon, Nikon en andere DSLR’s ook.

Dit zijn enkele van de eenvoudige methoden waarmee u MP4 kunt oplossen die niet wordt afgespeeld op VLC-problemen. Ik hoop dat deze gids je helpt om je probleem met het afspelen van video’s op te lossen en als je vragen hebt, kun je hieronder reageren.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie